Nieuwe kinderserie NTR: Kamp Koekieloekie!

De NTR gaat het nieuwe jaar van start met een te gekke nieuwe kinderserie: Kamp Koekieloekie! Deze muzikale achtdelige serie is te zien vanaf 28 februari op NPO Zapp. Kamp Koekieloekie is een komische en muzikale familieserie over zeven kinderen die een zomer doorbrengen op natuurkamp. Ze doen hun best om hun eigen eigenaardigheden voor de andere kinderen verborgen te houden, tot ze er achter komen dat eigenlijk iedereen wel een beetje ‘koekieloekie’ is. Onder leiding van de kampleiding Ben (Lies Visschedijk) en Ben (Eric van Sauers) komen de kinderen dichter tot zichzelf en tot elkaar. De achtdelige serie Kamp Koekieloekie is geschreven door Anne Barnhoorn en zit boordevol pakkende liedjes die geschreven zijn door Djurre de Haan (AWKWARD i), Eefje de Visser, Roos Rebergen (Roosbeef) en Fresku.

“Niemand is gek en iedereen is koekieloekie!

Kamp Koekieloekie

Over Kamp Koekieloekie

Arnold, Jonathan, Hassan, Famke, Suus, Marietje en Frans zijn samen ‘De Eikeltjes’. Twee weken lang zijn zij tijdens natuurkamp op elkaar aangewezen en moeten het ondanks grote onderlinge verschillen met elkaar rooien. Diep van binnen zijn de kinderen allemaal wel onzeker over iets, maar ze doen hun best om zo ‘normaal’ mogelijk over te komen. De serie behandelt op grappige en ontwapenende wijze gevoelige onderwerpen voor jongeren. Onderwerpen zoals de dood, de eerste keer ongesteld worden, je gevoelens niet durven uiten en denken dat je altijd stoer moet zijn. Maar ook het gevoel in het verkeerde lichaam te zitten omdat je te dik bent of omdat je je een meisje voelt in een jongenslichaam. Uiteindelijk leren alle kinderen dat iedereen wel ergens onzeker over is en om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Want niemand is gek en iedereen is Koekieloekie!

Bekijk de trailer van Kamp Koekieloekie

Cast Kamp Koekieloekie

  • Arnold – Darryl Amankwah
  • Jonathan – Raphaël de Jong
  • Hassan – Bennie el Khattab
  • Famke – Polleke van der Sman
  • Suus – Heleen Post
  • Marietje – Jasmijn Grevink
  • Frans – Rover van Gennep
  • Ben – Lies Visschedijk
  • Ben – Eric van Sauers

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.