logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

VTech Vrolijke Vriendjes: kameraadjes voor het leven


Groot worden is spelen en leren tegelijk. De leukste kameraadjes om op ontdekkingsreis in het echte leven te gaan, zijn de Vrolijke Vriendjes van VTech. Hun aantal groeit dit najaar fors. En nog leuker, ieder Vriendje neemt het kleintje (1-5 jaar) mee in zijn of haar wereldje.

Zoals Sofie en haar hond, de bewoners van het Magisch Speelhuis, een huis met drie verdiepingen, een tuin met een schommel, een glijbaan en meer. Zoals een lift en een piano. Gek is het niet dat het Magisch Speelhuis nu al genomineerd is tot Speelgoed van het Jaar 2015!

Zelfs Vrolijke Vriendjes gaan naar School. Met een echte juf die vertelt, een danspodium dat beweegt, tekenles, een speelkwartier. Laura staat te wachten, om samen te spelen en te leren. In het Pretpark vermaken Vrolijke Vriendjes, onder aanvoering van Max, zich in de draaimolen, tijdens de googhelshow of met ‘n ijsje. En dan wacht ook nog de kennismaking met Lizzy, het stoere, lieve paardenmeisje. Zet haar op de pony en die begint meteen te lopen.

Vrolijke Vriendjes zitten bomvol interactie, liedjes, melodietjes en zinnetjes. Leren en ervaring opdoen, het kan allemaal thuis! Alle items zijn compatible en duurzaam. 

Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis €49,95, Vrolijke Vriendjes – School €42,95 , Vrolijke Vriendjes – Pretpark €34,95 en Vrolijke Vriendjes – Lizzy & Pony €16,95. 

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.