logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geef via KaartDirect.nl een Fashioncadeau kaart

KaartDirect.nl maakt het mogelijk tegoedkaarten als gepersonaliseerd digitaal cadeau te versturen. De digitale tegoedkaart kan naar wens feestelijk gepersonaliseerd worden en er kan een persoonlijke boodschap voor de ontvanger worden toegevoegd. De digitale tegoedkaarten van KaartDirect.nl worden direct afgeleverd, of op een moment naar keuze. Zo kan er tot op de minuut nauwkeurig worden gekozen wanneer de ontvanger verrast wordt. Als verstuurder ontvang je een notificatie wanneer het cadeau geopend wordt. Doordat de kaarten digitaal worden verstuurd, zijn er geen extra verpakkingskosten of transactiekosten. Bovendien wordt mogelijke vertraging door post vermeden.

KaartDirect.nl introduceert tegoedkaart als gepersonaliseerd digitaal cadeau

Volgens Roy Wijkstra, oprichter van KaartDirect.nl, zijn de digitale cadeaukaarten vooral een antwoord op de nieuwe coronamaatregelen: “Door tegoedkaarten digitaal te versturen ontvang je het tegoed direct, heb je het altijd bij je in de mail en bieden we een duurzaam alternatief voor de fysieke plastic cadeaukaarten. Met de toevoeging van het versturen van digitale tegoedkaarten als cadeau ontlasten we niet alleen de post tijdens bijvoorbeeld de feestdagen, maar bieden we ook een veilig alternatief waarmee we coronabesmetting tegengaan.”

Van game- tot fashioncadeau

KaartDirect.nl biedt een breed assortiment aan tegoedkaarten. Op het gebied van gaming kunnen tegoedkaarten voor bijvoorbeeld Nintendo, PlayStation, Windows en Xbox worden geschonken. Ook voor het platform Blizzard en de games World of Warcraft en Minecraft kunnen tegoedkaarten worden aangeschaft.

Naast gaming biedt KaartDirect.nl tegoedkaarten voor shops zoals Coolblue, de Bijenkorf en Zalando en belevenissen zoals Pathé en Weekendjeweg.nl. Bovendien kan er voor de Keuze Cadeaukaart worden gekozen, die op basis van thema in een reeks winkels kan worden uitgegeven, bijvoorbeeld Fashion Cadeau, Klus Cadeau en Sport Cadeau.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.