logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Just Dance 2020


De Just Dance-franchise is al 10 jaar een begrip bij jong en oud, hoog tijd dus voor een feestje! Vanaf 5 november kun je weer (samen) dansen met nieuwe swingende content in Just Dance 2020. Dans op meer dan 40 nieuwe tracks, van tophits als High Hopes van Panic! At the Disco en Old Town Road (remix) van Lil Nas & Billy Ray Cyrustot gezinsfavorieten als Taki Taki, en krijg toegang tot meer dan 500 songs met Just Dance Unlimited voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Dus trommel al je vrienden en familieleden op en geniet samen dansend van deze heerlijke dansgame.

Dansen

Just Dance is de #1 muziekgamefranchise aller tijden! De nieuwste Just Dance-game Just Dance 2020 viert 10 jaar samen dansen met 40 nieuwe monsterhits, betoverende werelden en exclusieve verrassingen. Voeg je bij de Just Dance-community met meer dan 120 miljoen spelers wereldwijd en zet de dansvloer in vuur en vlam. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zin hebt om te dansen, Just Dance is er voor elke gelegenheid! Wil je calorieën verbranden? Dans dan in de populaire Sweat-modus. Zelfs de kleintjes kunnen meedoen in de speciale Kids-modus. En ken je Just Dance Unlimited, de dance on demand-streamingservice, al? Hiermee krijg je toegang tot meer dan 500 nummers en creëer je eigen afspeellijsten voor jouw eigen Just Dance-feestjes.

All Stars-modus

Speciaal voor het tienjarig jubileum van Just Dance bevat Just Dance 2020 de speciale All Stars-modus! In deze modus kan je blijven dansen! Dans zo goed mogelijk om het volgende populaire nummer uit tien jaar Just Dance vrij te spelen! Dans op alle nummers en ontgrendel een exclusief nummer, die alleen te ontgrendelen is in de All Stars-mode! Herbeleef al jouw favoriete nummers en dansjes en krijg het ultieme 10-jaar-Just Dance gevoel!

Google Stadia

Just Dance 2020 is de eerste Just Dance-game in de serie die ook op Google Stadia te spelen is. Dus heb je geen console? Geen probleem. Duik in de Just Dance-belevenis met je Chromebrowser. Stadia maakt gameplay op meerdere systemen mogelijk op laptops, desktops en geselecteerde telefoons en tablets. Ook heb je geen extra accessoires nodig om mee te doen, met de Just Dance Controller-app dans je de sterren van de hemel en verbeter je je topscores.

Games koop je online bij:

De trailer van Just Dance 2020 is hieronder te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=h9j_m-xkSwQ

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.