logo-liggend-wit-donkerblauw

Jumbo spellen & Jan van Haasteren puzzel in Efteling sfeer

Ontspanning en vermaak: beiden heb je nodig. Maar iedereen vind ontspanning in andere dingen. De een luiert graag in een hangmat, de ander kijkt graag film of slentert door een stad. Twee koningen van vermaak, spellenfabrikant Koninklijke Jumbo en de Efteling, hebben hun krachten gebundeld. Je kunt je namelijk uren vermaken met de bijzondere puzzel van Jan van Haasteren, die dit keer het Sprookjesbos heeft bewerkt tot een indrukwekkende tekening vol details en grapjes… en de sprookjes van het Sprookjesbos.

1000 stukjes avontuur

De indrukwekkende puzzel van Van Haasteren is opgebouwd uit maar liefst 1000 stukjes. Zoals bij tekeningen meestal het geval is, zorgt ook deze puzzel voor de nodige lastige momenten. Maar vrees niet: ieder stukje past maar op één plek. Kom je een lastig stukje tegen? Laat het gewoon even links liggen. Komt vanzelf goed! Ondertussen kun je alleen of met meerdere mensen zoeken naar de verschillende attracties van de Efteling, wat het puzzelen in dit geval tot een groepsactiviteit kan maken. Wie kan het eerst zijn attractie bij elkaar sprokkelen? In de puzzel komen sprookjes tot leven, waan jij jezelf even door de wondere wereld die Anton Pieck ooit heeft ontworpen.

“De samenwerking van Jumbodiset en Efteling is een mooie combinatie van twee prachtige Nederlandse merken die elkaar alleen maar kunnen versterken. We zijn trots op de eerste producten die straks gelanceerd worden en kijken uit naar het vervolg!”

Olga Boelens- van de Grift Group Brand Manager Jumbo

Ga direct naar Jan van Haasteren Sprookjesbos puzzel op BOL.com.

Recensie over Jan van Haasteren Sprookjesbos puzzel

Van Sneeuwwitje tot Roodkapje en van Hans & Grietje, de Wolf en de zeven Geitjes tot Langnek: alle Sprookjesbosbewoners komen op een heel grappige wijze terug in deze puzzel. Zoals je gewend bent van de puzzels van Van Haasteren zit de tekening bomvol grapjes en knipogen, bijzondere situaties en kleine verrassingen. Ga ook vooral op zoek naar de haaivinnen en de handjes, twee elementen die Van Haasteren graag verwerkt in zijn puzzels. De puzzel is fraai afgewerkt en voelt degelijk aan. De stevige stukjes schuiven solide in elkaar en blijven goed bij elkaar, ook als je een stukje oppakt.

Score: 8


Informatie

Jan van Haasteren Sprookjesbos puzzel
Adviesprijs: 17.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Bordspellen met Efteling-attractie thema’s

Leuk nieuws: dit jaar worden drie favoriete Jumbo bordspellen gethematiseerd in populaire Efteling-attracties. Maak een wilde boottocht door het Incarijk met de speciale Ganzenbord editie: Piraña Wildwaterspel, ga op avontuur door het Sprookjesbos met Mens Erger Je Niet! – Sprookjesboom en probeer de draak te verslaan in Stratego Junior Joris en de Draak. De spellen zijn vanaf juli exclusief bij de Efteling verkrijgbaar en vanaf september via de bekende speelgoed verkooppunten.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] – 999GamesDuurzaam – Geomag Super Color Recycled 78 dlg – SelectaPuzzels – Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos 1000 stukjes – JumboKinderspel – Keer op Keer Kids – 999GamesFamiliespel – Escape Your […]


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.