logo-liggend-wit-donkerblauw

Koop het jubileumaxemplaar van Dagboek van een Muts

De megapopulaire serie Dagboek van een muts wordt al 10 jaar uitgegeven in Nederland en Vlaanderen. En om dat te vieren is op 2 maart een jubileumeditie van het eerste deel verschenen! Geheel in feestelijke confettistijl en met een superleuke sleutelhanger. Een echte must-have voor de Dagboek van een muts-fan!

Na 16 boeken, inclusief deel 3,5 en 8,5, zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen. Wereldwijd zelfs 45 miljoen. De boeken vol humor en drama verschijnen in 37 talen. Deel 15 zal naar verwachting dit najaar verschijnen.

Dagboek van een muts 1

Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden – en ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole telefoon of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

Wij waren al vrij snel fan van de serie. Een aantal citaten uit onze recensies vind je dan ook op de achterkant van deze serie boeken. Benieuwd naar onze recensies over Dagboek van een Muts?

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou: