logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alle remmen los in ‘Joy Ride’


Op 6 juli brengt filmdistributeur Just Entertainment ‘Joy Ride’ uit in de Nederlandse bioscopen. Deze comedy is het regiedebuut van Adele Lim, die eerder het scenario voor de film ‘Crazy Rich Asians’ schreef, en is geproduceerd door Seth Rogen. In ‘Joy Ride’ spelen Ashley Park (‘Emily in Paris’), Sherry Cola (‘Good Trouble’), Oscargenomineerde Stephanie Hsu (‘Everything Everywhere All at Once’) en Sabrina Wu vier vriendinnen die op een bizarre roadtrip gaan waarbij ze zichzelf ontdekken en tegelijkertijd overal chaos creëren.

Over Joy Ride

Wanneer Audrey, een succesvolle advocaat, in China is om een belangrijke zakelijke deal te sluiten, blijkt dit te vallen of staan bij een kennismaking met haar biologische moeder. Alleen weet Audrey niet wie dat is… Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat, die een Chinese soapster is geworden, en Deadeye, Lolo’s excentrieke nicht, start ze een zoektocht die uitmondt in een epische, hilarische en onvergetelijke ervaring die hen door Azië voert.

Cast

  • Ashley Park – Audrey
  • Sherry Cola – Lolo
  • Stephanie Hsu – Kat
  • Sabrina Wu – Deadeye

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.