logo-liggend-wit-donkerblauw

Trendy jongenskleding: zo komen jouw apen goed voor de dag

Als ouders sta je regelmatig voor de nobele taak om nieuwe kleding uit te kiezen voor je kroost. En dat valt lang niet altijd mee, want vooral bij jongens duurt het soms even voor ze een eigen smaak hebben ontwikkeld en zelf zeggen wat ze mooi vinden. Dan komt het allemaal op jouw schouders. Wat trek je ze aan – en doen jouw apen dat dan ook op een beetje acceptabele manier? 

Jongenskleding op één plek

Ben je iedere keer weer op zoek naar verschillende webshops om de kleding bij elkaar te sprokkelen? Niet doen. Het is veel makkelijker (voor jezelf) en fraaier om je kleding op één plek te kopen. Zo hoef je maar één pakket te bestellen en – als het niet past – de kleding ook maar naar één plek te retourneren. Mag ik je daarbij even wijzen op de website van DailyMonkeys.nl? Dat klinkt misschien als een hightech gadgetwinkel, maar is toch echt een kledingwinkel voor de digitale apen die nu op je bank liggen met een controller in de handen.

Compleet in stijl

Het voordeel van DailyMonkeys is dat je daar echt op zoek kunt gaan naar een stijl, waarbij je jouw kinderen van boven tot onder in die stijl kunt kleden. Of dat nu casual, stoer, sportief of stiekem best netjes is: je kunt je hele winkelwagentje volstoppen met de meest trendy kleding, stuk voor stuk van bekende merken. Van schoenen tot nachtkleding, van jassen tot korte broeken – je kunt er voor alles terecht, tot maat 158. Daarna mag je ze (in ieder geval niet in hun gezicht) niet meer echt ‘apen’ noemen.

Trends jongenskleding 2022

En wat doe je ze aan in 2022? De trends in jongenskleding voor dit jaar zijn vooral natuurtinten en zachtere kleuren. Zachtroze, zachtblauw en zachtgeel komen we nog wel tegen, maar gelukkig zijn er ook heel wat minder zoete kleuren te vinden. Opvallend is wel dat bruin best een hippe kleur is, je zou het bijna als dé trendkleur van 2022 kunnen betitelen. Ook in jongenskleding! Naast de bekende skinny en superskinny jeans zijn ook de complete tegenhanger populair: joggingbroeken! Zowel in lange als korte variant kun je joggingbroeken in verschillende stijlen krijgen. Zo kunnen ze er toch nog wat gekleder uitzien, zonder in te boeten op dat comfort.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. advantages of Chaturbate

    Trendy jongenskleding: zo komen jouw apen goed voor de dag – CooleSuggesties


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.