logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Johan Cruyff’s Legacy Collectie: een eerbetoon aan een voetballegende


Lifestyle merk Cruyff introduceert in samenwerking met sportwinkel Smit Cruyff Sportspecialist, de nieuwe limited edition collectie: Cruyff Legacy. De collectie is een eerbetoon aan Johan Cruyff’s gedrevenheid, eigenwijsheid en revolutionaire geest.

Cruyff introduceert 6 limited edition items

De collectie omvat drie paar schoenen en drie bijpassende T-shirts. Wat deze items echt bijzonder maakt? Het verfijnde silhouet van de iconische Johan Cruyff zelf dat elk artikel siert. Dit subtiele en toch krachtige design houdt zijn geest in leven en brengt een herinnering aan zijn uitzonderlijke bijdrage aan de wereld van voetbal.

Schoenen koop je online bij:
Snipes | Mooiesneakers.nl | Sneakerbaas | JD Sports

Jayden Banel en Aron de Winter gezichten Cruyff Legacy collectie

Een bron van inspiratie op en buiten het veld. Een voetballegende die niet alleen het voetbalspel heeft hervormd, maar ook generaties heeft geïnspireerd. Onder andere voor de getalenteerde Ajax speler Jaydon Banel, waar de bewondering al van jongs af aan is ontstaan. Maar ook voormalig sterspeler en vriend, Aron Winter, blijft de erfenis van Cruyff koesteren. Zij zijn het gezicht van de Cruyff Legacy collectie en zijn te zien in de campagne. Het samenkomen van deze diverse generaties toont aan hoe Cruyff zijn nalatenschap voor iedereen betekenis heeft.

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.