logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Jensen Ackles toegevoegd aan de cast van The Boys

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat Jensen Ackles (Supernatural) zich zal aansluiten bij de cast van de hitserie The Boys voor Seizoen 3.  Het nieuws is bekend gemaakt op de social media account van Ackles. (Video is HIER te vinden) Ackles zal Soldier Boy – de originele Superhero – in beeld brengen. Nadat Soldier Boy in de Tweede Wereldoorlog vocht, werd hij de eerste superheld en gedurende tien jaar een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur.

Showrunner en uitvoerend producent van The Boys Eric Kripke verklaarde: “Toen ik een kind was, had ik een gekke, onmogelijke droom – om Jensen Ackles een betaalde baan te bezorgen.  Ik ben blij te kunnen zeggen dat die droom is uitgekomen.  Jensen is een geweldige acteur, een nog beter mens, hij ruikt naar warme chocoladekoekjes, en ik beschouw hem als een broer.  Als Soldier Boy, de allereerste Superhero, brengt hij zoveel humor, bezieling en gevaar in de rol, ik kan niet wachten om weer met hem op de set te staan en een beetje Supernatural aan The Boys toe te voegen.”

De pick-up van Seizoen 3 van The Boys werd aangekondigd tijdens hun SDCC panel op 23 juli.  Seizoen 2 gaat in première op vrijdag 4 september, met nieuwe afleveringen die wekelijks tot en met 9 oktober beschikbaar komen.

streaming-banner-prime-video

Over de Boys

Het nog heftiger, nog krankzinniger Seizoen 2 vindt The Boys op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, en wanhopig proberen ze zich te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Ondertussen moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven vinden, want Homelander (Antony Starr) heeft zijn zinnen gezet op volledige controle. Zijn macht wordt bedreigd door Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy en nieuwe Supe, die haar eigen agenda heeft. Bovendien staat de Supervillain-dreiging in het middelpunt van de belangstelling terwijl  Vought probeert te profiteren van de paranoia van de bevolking.

Tot de Supes van The Seven behoren ook Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) en Black Noir (Nathan Mitchell).  Terugkerende sterren in seizoen twee zijn ondermeer Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Shantel VanSanten, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins en Giancarlo Esposito die terugkeert als Vought baas Stan Edgar.

Het tweede seizoen van The Boys gaat in première met de eerste drie afleveringen op vrijdag 4 september en nieuwe afleveringen die iedere vrijdag beschikbaar zijn, met als hoogtepunt een epische seizoensfinale op 9 oktober. De acht-delige  Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video.

Bekijk hieronder de trailer van The Boys seizoen 2.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.