logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Je witgoed heeft een nieuwe plek: blokker.nl

Haier hb22fwrssaa amerikaanse koelkastJe huishouden kun je grofweg opdelen in een paar segmenten. Je hebt natuurlijk je meubels, je apparatuur, de accessoires in huis en de praktische hulpjes. De apparatuur kun je weer opdelen in twee categorieën: witgoed en bruingoed. Witgoed zijn een aantal grote huishoudgerelateerde artikelen (die meestal wit zijn, zoals een koelkast, wasmachines, ovens of kookplaten), het bruingoed zijn zo’n beetje alle andere apparaten. Ja, ook stofzuigers en strijkijzers horen tot bruingoed. Een tikje verwarrend, maar het is nu eenmaal zo. Apparaten die vroeger wit waren, maar dat al lang niet meer hoeven zijn. Het zijn echte eyecatchers geworden in huis. Ergens logisch dus dat je ze in een woonwinkel als Blokker kunt kopen.

Combineren

Het gaafste is, als je het nuttige met het aangename kunt combineren. Dus bijvoorbeeld als een nuttig hulpmiddel, zoals een wasmachine, een paar handige functies heeft die jou weer tijd en moeite besparen. Of wanneer een koelkast – die iedere keuken toch heeft – een stijlicoon wordt in je keuken. Een accessoire die nuttig en praktisch blijkt te zijn – dat zou toch het ideaalbeeld zijn? Gelukkig zijn daar steeds meer mogelijkheden voor. Want ontwerpers hebben zelf ook wel door dat ze helemaal niet meer gebonden zijn aan strakke, vierkante, witte blokken. Metalen behuizingen, ronde lijnen, handige functies: koelkasten mogen tegenwoordig gezien worden! Naast een stoer koffiezet-apparaat, robuuste stofzuigers en andere handige huishoudelijke apparaten (die gezien mogen worden) is het dus helemaal niet vreemd dat ook deze grote jongens bij Blokker te koop zijn. Neem eens een kijkje op hun website voor het complete assortiment!

mini koelkastKlein en groot

Heb je echter niet genoeg ruimte in huis voor een grote koelkast, of heb je maar weinig koelverse producten in huis? Dan zou je kunnen kiezen voor een mini koelkast. Zo’n koelkast heeft een inhoud van ongeveer 38 liter. Dat is inderdaad niet zo heel erg veel, maar voor sommigen genoeg. Veel producten hoeven namelijk niet per se in de koelkast – eieren bijvoorbeeld, of appels. Doe je iedere dag boodschappen, dan heb je in de koelkast vaak niet veel meer dan wat drinken, melk, vleeswaren en kaas. Dan zou een 38 liter koelkast perfect zijn. Ik ken zelfs mensen die in een bijkeuken een grote Amerikaanse koelkast hebben staan, met een mini koelkast in de keuken ‘voor de aanpak’. Of wat dacht je van een klein koelkastje op je kantoor? Ideaal voor de warme zomerdagen, of om je lunchwaren in te bewaren.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.