logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Je haar altijd in model met Murrays Edgewax

murrays-edgewax

Mannen hebben het maar zwaar, ook als het gaat om hun kapsel. Want hoe zorg je ervoor dat je én niet veel tijd kwijt bent voor de spiegel (want dat is voor vrouwen) maar ook dat je haar de hele dag goed zit? Ik heb het antwoord jaren geleden al gevonden in Murrays pommade. Stoere oranje Original voor een mat effect of de gele Nu-Nile voor een wet look) met wax, die je haar goed in model houdt, maar het ook mogelijk maakt om je haar de hele dag door verder te kneden en te vormen. Echt geweldig spul, ik zweer erbij. Er is maar één nadeeltje: het is ontzettend vet. Lastig uit te wassen, dus ook, en niet echt handig voor bijvoorbeeld petten of mutsen.

Nieuwe klassieker

En dat steekt toch. Een geweldige wax die zijn beperkingen kent. Perfect voor iedereen met kroes- of pluizig haar (kijk daarvoor ook vooral naar die baby-blauw-met-roze Hair-Glo blikjes, die kun je wat makkelijker aanbrengen in je haar) of – net als mijn haar – droog en ongelofelijk koppig is. Haar dat alle kanten op piekt zodra het de kans krijgt. En wat, door de toegevoegde olie en vaseline, behoorlijk vet aanvoelt. Maar mijn aanrader blijft: Murrays heeft namelijk een nieuwe pomade ontwikkeld, die wél perfect uitwasbaar is. Zonder in te leveren op de vormkracht. Maak kennis met Murrays Edgewax! De eerste Murray’s wax op waterbasis.

Al bijna 100 jaar

Het origineel van Murray’s, te weten Murray’s Original Hair Dressing Pomade, bestaat reeds sinds 1925 en is één van ‘s werelds meest toonaangevende haarpomades. Murray’s wordt over de hele wereld door bekende haarstylisten geprezen om de veelzijdigheid en de mogelijkheid om eenvoudig iedere gewenste haarstijl te creëren. Deze haarpomade is ontwikkeld op basis van vaseline en voegt textuur, glans en “lift” toe, terwijl het de haren de hele dag perfect in model houdt.

Zo breng je je haar perfect in model

Zorg ervoor dat het haar van tevoren zorgvuldig schoon is. Wrijf vervolgens een beetje van de Murray’s Edgewax in de handpalmen, totdat het zacht wordt en verdeel dit vervolgens goed door het haar. Breng het haar vervolgens eenvoudig in iedere gewenste stijl.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

• Murray’s Original Hair Dressing Pomade € 4,99/85g.

• Murray’s Edgewax € 6,99/120 ml. (NIEUW!)

Verkrijgbaar bij de filialen van Etos en diverse kapperszaken/barber shops.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.