logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

JBL, Vivendii en Virgil van Dijk komen met unieke kleding


JBL en Vivendii introduceren een exclusieve fashion drop gewijd aan de wereld van Afrobeats. De Afrobeats Capsule Collectie is ontworpen door Vivendii en combineert hun karakteristieke, op kleurverloop en tie-dye geïnspireerde stijl met gedurfde, opvallende kleuren van JBL. De collectie haalt inspiratie uit de traditionele plastic emmers en kommen die in Nigeria worden gebruikt, evenals het iconische oranje van JBL.

De Afrobeats Capsule Collectie

De collectie bestaat uit een t-shirt, trainingspak, jas en tas, stuk voor stuk streetwear essentials, met ook een gestreept voetbalshirt als eerbetoon aan Virgil Van Dijk en de stijgende populariteit van speciaal ontworpen shirts. De ontwerpen van de kledingcollectie worden gecomplementeerd door speciale edities van enkele van JBL’s meest populaire producten, waaronder de JBL PartyBox 310 en de JBL Charge 5 Wi-Fi, uitgevoerd in opvallende kleuren.

Waarom deze introductie?

“Muziek en mode gaan hand in hand en beiden zijn passies van onze ambassadeur en Afrobeats-fan Virgil van Dijk. Het team bij Vivendii moedigt aan op jezelf te uiten en geeft een platform aan subgenres en culturen. Dit sluit natuurlijk aan bij de waarden van JBL, waardoor deze samenwerking zo goed bij ons past.” Robert-Jan van Dormael, Vice President Integrated Marketing EMEA HARMAN

“Het draait allemaal om de manier waarop mensen zichzelf uitdrukken. Elke collectie die we hebben geproduceerd is geïnspireerd op muziek en heeft haar eigen soundtrack, daarom voelt het zo natuurlijk om dit in de samenwerking met JBL voort te zetten.”

Jimmy Ayeni van Vivendii

Op zoek naar coole gadgets?

Samen de wereld van Afrobeats verkennen

In deze korte film over de samenwerking wordt van Dijk vergezeld door de oprichters van Vivendii, Jimmy Ayeni en Ola Badiru, terwijl ze de wereld van Afrobeats verkennen. Daarnaast sluiten de Nederlandse artiest Amartey en de Nigeriaanse artiest Deto Black zich aan, om Virgil te helpen dieper in het genre te duiken.

De JBL x Virgil Van Dijk x Vivendii Afrobeats Capsule collectie is tijdelijk verkrijgbaar bij Vivendii.

@jbleurope

JBL x Virgil van Dijk x Vivendii presents: Exploring Afrobeats. Together, we’ve created a capsule collection inspired by the subgenres and stories that make up Afrobeats. 🔥

♬ original sound – JBLeurope

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.