logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

JBL komt met een noise-cancelling koptelefoon zonder batterijen: de JBL Reflect Aware


unnamed-1 De JBL Reflect Aware in-ear koptelefoon combineert een ergonomisch design met innovatieve functies die passen bij iedere sportieve lifestyle. De active noisecancelling kan via de My JBL Headphones App gemakkelijk worden aangestuurd, zodat omgevingsgeluiden naar wens kunnen worden weggefilterd. Dankzij de Lightning-aansluiting op de mobile telefoon is een batterij niet nodig en wordt, door een ingebouwde DAC, het digitale geluid zonder kwaliteitsverlies omgezet.

Zonder batterij

Lichte, betaalbare, active noisecancelling koptelefoons… en het werkt allemaal zonder batterij! Vanaf nu kunnen de 900 miljoen gebruikers van de Lightning Connector over heel de wereld profiteren van de unieke voordelen van digitale aansturing naar koptelefoons, zoals de JBL Reflect Aware.

Digitaal geluid

Omdat de JBL Reflect Aware zijn stroomtoevoer uit de mobiele telefoon haalt, wordt het geluid digitaal aangestuurd naar de koptelefoon en niet analoog. Dankzij de ingebouwde DAC kunnen consumenten nog meer genieten van de legendarische JBL geluidskwaliteit.

Direct stroom

De Lightning-aansluiting kan de JBL Reflect Aware direct van stroom voorzien, waardoor de noodzaak van een ingebouwde batterij komt te vervallen. Dit maakt het mogelijk dat de koptelefoon active noisecancelling kan bieden, zonder in het dagelijks gebruik in te leveren op aspecten als gewicht en comfort.

Verbeterde interactie

De digitale verbinding tussen de JBL Reflect Aware en de mobiele telefoon zorgt voor veel meer gedetailleerde communicatie en interactie tussen beiden. Dankzij de My JBL Headphones App kunnen consumenten met behulp van active noisecancelling dus zelf aanpassen hoeveel omgevingsgeluiden zij doorlaten. Wel zo veilig tijdens het hardlopen. Als een van de nieuwste familieleden binnen de JBL Reflect lijn, is de Aware bestaand tegen de meest intensieve sporttrainingen. Dankzij het robuuste, zweetbestendige ontwerp en gepatenteerde, ergonomische oordopjes staat de Aware garant voor uren focus op sporten en genieten van stabiel en krachtig geluid.

Beschikbaarheid

De JBL Reflect Aware is nu, online en in winkels, in het zwart verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €199,99.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.