logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Test: Jack Daniel’s en Coca-Cola premix cocktail in blikje

Jack Daniel’s en Coca-Cola gaan een toffe samenwerking aan. Vanaf 1 april kun je namelijk blikjes met Jack Daniel’s & Coca-Cola ‘Ready-To-Drink’ (RTD) in de winkelschappen vinden. Het gemixte drankje in blik is geïnspireerd door de geliefde en klassieke barcocktail waarbij Jack Daniel’s Tennessee Whiskey en Coca-Cola worden gecombineerd.

Klassiek design

Niet alleen in de mix, maar ook in het ontwerp van het 330ml blik komen de twee klassieke, Amerikaanse iconen samen. Zo worden de herkenbare elementen van beide merken met elkaar vermengd en verweven. Je ziet het opvallende rood en het logo van Coca-Cola met de zwarte verpakking van Jack Daniel’s en diens Old No. 7 handelsmerk. Met Jack Daniel’s & Coca-Cola in voorgemixte vorm willen de twee merken de perfecte smaakervaring bieden op een manier die handig en draagbaar is.

Nikos Koumettis, President Europa, bij The Coca-Cola Company: “Jack Daniel’s en Coca-Cola RTD is er klaar voor om een favoriet te worden. Onze smaken vormen samen de perfecte, iconische combinatie. Beide merken zijn geïnspireerd door de eindeloze innovatie van onze fans in het mixen van het beste en we kunnen niet wachten tot ze de voorgemixte Jack Daniel’s & Coca-Cola proberen.”

Marshall Farrer, Chief Strategic Growth Officer en President Europa, van Brown-Forman, de eigenaar van Jack Daniel’s, voegt toe: “We zijn verheugd dat Jack Daniel’s en Coca-Cola RTD zich uitbreidt naar nieuwe markten. Nu kunnen we de unieke smaak van deze klassieke ‘bar call’, die wereldwijd als standaard is gezet, aanbieden aan onze consumenten in Europa.” 

Verkrijgbaarheid

Naast Nederland zal de mix ook verkrijgbaar zijn in Japan, de Verenigde Staten en andere geselecteerde markten in Europa. Jack Daniel’s & Coca-Cola RTD is vanaf 1 april verkrijgbaar in Nederland via diverse (online) supermarkten zoals Albert Heijn, PLUS, Flink en Picnic. Maar ook via bioscopen zoals Pathé, Kinepolis en Vue, festivals en travellocaties zoals onder andere NS kiosk en stationhuiskamers. 

Onthoud dat deze mix nog altijd 5% alcohol bevat – geniet dus, maar drink ook zeker met mate! En: geen 18, geen alcohol!


Recensie over Jack Daniël’s & Coca Cola

CooleSuggesties topper

Eens stoere mixdrank is het zeker, deze Jack Daniëls & Coca Cola mix! Het is en blijft een gouden combinatie, dat goed is uitgevoerd. De smaak van zowel Coca Cola als Jack Daniel’s komt duidelijk naar voren, hoewel het er op lijkt alsof de power van de Jack Daniel;s een tikje is getemperd, het scherpe randje van de whiskey lijkt er wat af te zijn – maar misschien hanteer ik ook iets andere verhoudingen dan in deze ready-to-dink mixdrank 😉

Score: 9


Informatie

Jack Daniël’s & Coca Cola
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 2.89 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.