logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Makkelijker online communiceren met Speak2 van Jabra

Jabra komt met een aantal nieuwe producten die het werken op kantoor wat makkelijker maken. Ze richten zich hierbij op hun sterke punt: communicatie. Met de nieuwe Speak-serie professionele luidsprekers kun je nog makkelijker vergaderen en overleggen. De nieuwe serie bestaat uit de Jabra Speak2 75, Speak2 55 en Speak2 40.

Makkelijker hybride werken

Dankzij de Speak2-speakers van Jabra is het makkelijker om hybride te werken. Want de nieuwe technieken zorgen ervoor dat je handenvrij kunt overleggen, met alle moderne gemakken die daarbij horen. Zo kun je luisteren en praten tegelijk, klinken de speakers kristalhelder en zorgen de beamforming microfoons voor een gerichte weergave van jouw stem aan de andere kant van de lijn. En dat is geen overbodige luxe, als je weet dat bijna 80 procent van alle vergaderingen tegenwoordig nu volledig op afstand of hybride wordt gehouden. Met de nieuwe Speak2-serie kun je iedere uitdaging aan, of het nu gaat om conferentievergaderingen, persoonlijke gesprekken, het streamen van media, presentaties en ga zo maar door.

Voor elke stem

Uit eerder onderzoek van Jabra bleek dat 42 procent van de mensen niet altijd kan horen wat er tijdens vergaderingen wordt gezegd. De nieuwe Speak2-serie, bestaand uit de Speak2 75, Speak2 55 en Speak2 40, is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan vergaderingen goed verstaanbaar zijn en gehoord worden. Dankzij de geavanceerde full duplex audio van de nieuwe speakers is dat verleden tijd. Doordat je tegelijk kunt praten en luisteren, is het nu mogelijk om veel natuurlijker samen een gesprek te voeren. Daarnaast is elke luidspreker in deze nieuwe serie uitgerust met geavanceerde Voice Level Normalisation-technologie, wat stemverheffing overbodig maakt, en de nieuwste beamforming microfoons, die achtergrondgeluid filteren voor een uitstekende stemdetectie.

Praktische features voor volledige controle

De Speak2-serie is gebouwd met het oog op veelzijdigheid. Het zijn professionele, draagbare luidsprekers in zakformaat, boordevol met de nieuwste technologie. Daarbij is de Speak2 40 bekabeld via de USB-poort van je computer of laptop en werken de Speak2 55 en de Speak2 75 ook via bluetooth. Dit zit allemaal gebundeld in een stijlvol, eigentijds ontwerp van hoogwaardige materialen, waaronder 100 procent duurzame stof. Als de luidsprekers worden gebruikt tijdens een gesprek, licht de gebruikersinterface-ring op met pictogrammen voor diverse functies. Op de lichtring van de Speak2 75 zie je bijvoorbeeld hoe goed een stem wordt opgepikt door de microfoons. Zo zie je hoe goed je verstaanbaar bent. Daarnaast bevat de Speak2 75 een geavanceerde full range luidspreker van 65 mm groot voor krachtige audio, wat resulteert in veel efficiëntere en productievere vergaderingen.

Speak2-serie – Belangrijkste gemeenschappelijke kenmerken en specificaties:

 • Vier beamforming microfoons met innovatie technologie die achtergrondruis onderdrukken
 • Geavanceerde full duplex audio
 • Voice Level Normalization-technologie
 • Ontworpen om te werken met alle toonaangevende virtuele vergaderplatforms, zoals Microsoft Teams, Google Meet en Zoom
 • IP64-bescherming tegen stof en water

Alleen de Speak2 75 – Belangrijkste kenmerken en specificaties:

 • Super-wideband audio en een full range 65 mm speaker
 • Microphone Quality Indicator
 • Tot 33 procent duurzame materialen (van mechanische onderdelen)
 • Eenvoudige verbinding met Microsoft Swift Pair
 • Plug-and-play direct uit de doos
 • Tot 32 uur draadloze batterijduur
 • Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms

Speak2 55 en Speak2 40 – Belangrijkste kenmerken en specificaties:

 • Plug-and-play voor gebruiksgemak
 • De Speak2 55 heeft een draadloze batterijduur tot 12 uur
 • Bevat voor meer dan 50 procent uit duurzame materialen (van mechanische onderdelen)

De producten uit de nieuwe Speak2-serie zijn verkrijgbaar vanaf eind maart 2023.

Speak2 75 adviesprijs: €339,-
Speak2 55 adviesprijs: €169,-
Speak2 40 adviesprijs: €149,-

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.