logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Verwen vader met geweldig geluid

Vaderdag is om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Geef dit jaar het geschenk van geluid en zorg voor de soundtrack van hun training, chillout of zelfs een telefonische vergadering. Jabra’s collectie echte draadloze hoofdtelefoons is perfect voor de vaders die het allemaal doen.

Jabra Elite 85t

Als je vader je graag in verlegenheid brengt met hun old school muzieksmaak, is de Jabra Elite 85t een ideale keuze. Deze draadloze oordopjes produceren een groots geluid en krachtige bas: perfect voor je vader om van zijn favoriete album te genieten, en jouw oordopjes te redden van de marteling van zijn ‘guilty pleasures’. De eersteklas ruisonderdrukking, dankzij de volledig instelbare Jabra Advanced ANCTM, betekent dat hij zijn jongere jaren kan herbeleven, zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf. Het draait ook niet alleen om de muziek, de Elite 85t levert ook een uitstekende gesprekskwaliteit – perfect voor een telefonische vergadering tot een telefoongesprek op de bank. Met ANC ingeschakeld, hebben de oordopjes een batterijduur van maximaal 5,5 uur, met maximaal 25 uur in de compacte oplaadcassette.

De Elite 85t is verkrijgbaar in verschillende kleuren; kanaliseer weelderige 007-vibes met de Titanium/Black-variant of voeg een vleugje klasse toe in Copper/Black. De oordopjes zijn ook verkrijgbaar in goud/beige, zwart en grijs en zijn zowel bij de locale winkels als online verkrijgbaar.

Van 4 juni tot 4 juli heeft Jabra een leuke actie: bij de Elite 85t krijg je een gratis wireless charging pad cadeau!

Ga direct naar Jabra Elite 85t op BOL.com.

Jabra Elite Active 75t

De Jabra Elite Active 75t draadloze oordopjes zijn perfect voor de vaders die gek zijn op sporten. Ze kunnen veilig genieten van hun run, HIIT-les of fietstocht in de wetenschap dat de oordopjes bestand zijn tegen zweet, stof en water. Je hoeft ook niet bang te zijn dat ze uit de oren vallen, dankzij hun comfortabele en veilige pasvorm! Excuses om de training te verkorten behoren tot het verleden, aangezien de oordopjes een batterijduur van 5,5 uur hebben met ANC aan (8 uur met ANC uit), wat zich uitbreidt tot 24 uur met de oplaadcassette (28 uur met ANC uit). De Jabra Elite Active 75t is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, dus je kunt de oordopjes kiezen die het beste bij je vader passen, of dat nu Navy, Sienna, Mint, Copper Black, Grey of Titanium Black is.

Ga direct naar Jabra Elite Active 75t op BOL.com.

Jabra over-ear headset: Elite 85h

Voor die vaders die meer van chillen houden, minder van sporten en die liever een over-ear headset hebben, is de Elite 85h een fantastische optie. Deze veelzijdige headset is ontworpen om de beste draadloze gesprekken en muziekervaring te bieden. Met ingebouwde Smart Active Noise Cancellation (ANC) reageert de headset op de omgeving en schakelt ANC in als het ongewenst achtergrondgeluid detecteert. SmartSound zorgt ervoor dat het geluid van de Elite 85h zich automatisch aanpast aan je omgeving, dus als papa onderweg is of zich moet concentreren, biedt de Elite 85h gegarandeerd een meeslepende ervaring.

Met tot 36 uur batterij op een enkele lading (met ANC ingeschakeld), kan hij rechtstreeks van een telefonische vergadering naar de ontspanningsmodus gaan – ononderbroken genieten van podcasts, audioboeken of binge-waardige boxsets! De Elite 85h kan ook buiten worden gebruikt, dankzij de gecertificeerde regenbestendige duurzaamheid en een garantie van twee jaar tegen water en stof.

Ga direct naar Jabra Elite 85h – Draadloze over-ear koptelefoon op BOL.com.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.