logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Jabra Elite 4: veelzijdige oordopjes voor werk en ontspanning


Jabra kondigt vandaag de nieuwste toevoeging aan de Elite-serie true wireless earbuds aan, de Jabra Elite 4. De nieuwe Jabra Elite 4 oordopjes zijn de opvolger van de Jabra Elite 3, en zijn ideaal voor de moderne gebruiker. Met één druk op de knop kunnen gebruikers ontsnappen aan een drukke dag en zich onderdompelen in media, of contact leggen met vrienden of familie.

Betaalbare kwaliteit

De Elite 4 zet in op comfort, optimaal geluid en gemak… voor een betaalbare prijs. De nieuwe oordopjes hebben een adviesprijs van 99 euro, waardoor ze voor een groot publiek toegankelijk worden. En haal krijg je heel wat techniek voor in huis: met de Bluetooth Multipoint kun je bijvoorbeeld verbinding maken met twee apparaten tegelijkertijd, waardoor je zonder problemen kunt schakelen tussen apparaten. De koppeling met Fast Pair (Android) en Swift Pair (Windows) zorgen voor een eenvoudige eerste verbinding met een mobiel apparaat, laptop of computer. Zo kun je de oortjes koppelen met je smartphone en computer tegelijk, om snel te kunnen wisselen tussen beide apparaten.

Rustig genieten

De oordopjes beschikken ook over Active Noise Cancellation (ANC), die gebruikmaken van vier microfoons die in de oortjes zitten verwerkt. Dankzij deze 4-microfoon techniek kun je ook heldere gesprekken voeren, waarbij achtergrondgeluiden en wind worden weggefilterd. De oortjes beschikken over 6mm luidsprekers en de aptX audiocodec, waarvan je de luisterervaring kunt aanpassen in de Jabra Sound+ app. Ze bieden de hele dag draagcomfort dankzij de comfortabele Deense pasvorm en akoestische techniek. De oordopjes zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die beschikken over een IP55-duurzaamheidsclassificatie tegen stof en water. Ze worden geleverd in vier stijlvolle kleuren: Dark Grey, Navy, Lilac en Light Beige. Deze oortjes beschikken bovendien over de Spotify Tap Playbackfunctie, die je kunt instellen in de Jabra-app.

Accuduur

Met ANC ingeschakeld gaan de Jabra Elite 4 oordopjes 5,5 uur non-stop mee. Met tussentijds opladen in de draadloze oplaadcase kun je in totaal tot wel 22 uur muziek luisteren met ANC geactiveerd (28 uur als ANC uit staat). Je kunt ook één oortje gebruiken, terwijl het andere oortje in de oplaadcase aan het opladen is.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.