logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van It Ends With Us

De film It Ends With Us, gebaseerd op de aangrijpende roman van Colleen Hoover, belooft een emotionele en inspirerende reis te worden. Bekijk de trailer om een voorproefje te krijgen van dit krachtige verhaal over liefde, veerkracht en zelfontdekking.

Bekijk de trailer It Ends With Us

Over It Ends With Us

It Ends With Us, het eerste bestsellerboek van Colleen Hoover dat verfilmd is, vertelt het meeslepende verhaal van Lily Bloom. Lily is een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze de charmante neurochirurg Ryle Kincaid met wie ze meteen een klik heeft. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar na een tijdje krijgt Lily een kant van Ryle te zien die haar aan de relatie van haar ouders doet denken. Als Lily’s eerste grote liefde Atlas Corrigan ineens weer opduikt in haar leven, komt haar relatie met Ryle onder grote druk te staan. Lily beseft dat ze moet leren vertrouwen op haar eigen kracht om een onmogelijke keuze te maken die bepalend is voor haar toekomst.

Overzicht van de hoofdrollen:

  • Lily Bloom – Blake Lively
  • Ryle Kincaid – Justin Baldoni
  • Atlas Corrigan – Brandon Sklenar

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.