De Blu-ray boxset van It en It: Chapter Two


IT chapter 2 Boxset BD

Zevenentwintig jaar na de gebeurtenissen uit It wordt het stadje Derry opnieuw geteisterd door mysterieuze verdwijningen. Dat kan maar een ding betekenen: Pennywise is terug, bloeddorstiger dan ooit! De inmiddels volwassen Losers Club moet hun grootste en diepste angsten overwinnen om de monsterlijke clown voor eens en altijd te vernietigen.

Met onder andere Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader beschikt de film over een geweldige cast. Bill Skarsgard laat opnieuw zijn demonische grijns zien als Pennywise de clown.

SYNOPSIS

Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.

IT2

Wist je dat…

 • Bill Hader is benaderd voor de rol van volwassen Richie Tozier omdat Finn Wolfhard, die de jonge Richie speelt, aan de productie had laten weten fan te zijn van Bill? De rol van Ritchie is vervolgens helemaal geschreven met Bill in gedachten.
 • De casting voor IT: Chapter Two door pers en publiek is geprezen, omdat de volwassen acteurs zo goed op hun jonge collega’s lijken? Dit was namelijk een probleem voor veel kijkers van de miniserie uit 1990: daar leken de acteurs helemaal niet op elkaar.
 • Met een speelduur van 169 minuten is het de langste horrorfilm ooit groot uitgebracht in bioscopen wereldwijd.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Erg leuke prijs!!!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Erg leuke prijs!!!

 3. Landje Bleeker avatar
  Landje Bleeker

  Yiiiihhaaaa die wil ik nou wel heeeeel graag zien en gaan vergelijken met de klassieker It

 4. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  wow super!!!

 5. Joost Kampmeijer avatar
  Joost Kampmeijer

  Wow, mooie prijs.
  Succes allemaal.

 6. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  wow super!!!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.