logo-liggend-wit-donkerblauw

Boek recensie: Instagram design & styling

Instagram is het hotste medium om je op te bewegen, dat zal niemand ontkennen. Toch is het voor veel mensen knap moeilijk om een gaaf Instagramprofiel op te zetten en te onderhouden. Dat weet je zelf maar al te goed. In het boek Instagram Design & Styling krijg je tips van ervaren Instagrammers, die hun kwaliteiten hebben bewezen dankzij duizenden volgers. Kijk naar hun foto’s en leer van hun praktische tips!

Makkelijker gezegd

Toch is het een beetje vreemd om tips te horen van mensen die ogenschijnlijk zonder enige moeite een geweldige Instagram-muur hebben opgezet en onderhouden. Hoe doen ze dat? Vaak zijn het kleine dingetjes die het hem doen, waarmee je op een bijna magische manier in staat blijkt te zijn om veel aantrekkelijkere foto’s te gebruiken op jouw Instagram. Want laten we wel wezen: veel van de foto’s die je voorbij ziet komen zijn niets meer dan kiekjes, geschoten met een middelmatige smartphonecamera in een slechte lichtomgeving!

Verandering kost moeite

Ook wordt duidelijk in dit boek dat die mooie foto’s niet zo maar komen aanwaaien. Er zit tijd en moeite in, energie en aandacht. De jusite middelen, rekwisieten en materialen, maar ook oog voor detail en een creatieve geest. Al die elementen moeten samenkomen in jouw foto – samen met d ehonderden praktische tips die Leela Cyd heeft verzameld in Instagram Design & Styling.


Recensie over Instagram Design & Styling

Dit boek is een feest voor het oog. Het is geweldig om te zien en leerzaam om te lezen. De vele foto’s laten meteen zien wat de ervaren (internationale) Instagrammers bedoelen, zodat je er mee aan de slag kunt en ze zelf in de praktijk kunt brengen. Sommige tips komen meerdere keren voor, maar dat benadrukt alleen maar hoe belangrijk ze zijn. Een geweldig leerzaam kijkboek voor de nieuwe generatie influencers!

Score: 8


Ga direct naar Instagram design & styling op BOL.com.

Informatie

Instagram design & styling,
Illustrator:
Uitgever: Librero, 192 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 13 jaar. ISBN: 9789463591812. Prijs: 14.99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.