logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Informatie over Skylanders 3: SwapForce met illustraties en HD trailers


Skylanders SWAP Force_PS3_Mock_Starter_Contents

Met de introductie van de ‘dynamic swapability’ functie bouwt Skylanders SWAP Force van Activision Publishing verder op het succes van de kenmerkende gameplay en de te verzamelen Skylanders figuren. Door de bovenste en onderste delen van de Skylanders figuren om te wisselen krijgen kinderen en gamers ongekende keuzemogelijkheden voor de manier waarop ze de Skylands willen verkennen en hoe ze de strijd aangaan met de ’slechteriken‘. Op deze manier kunnen er met de zestien nieuwe SWAP Force figuren meer dan 250 unieke combinaties gecreëerd worden! Skylanders SWAP Force speelt zich af in een rijk gedetailleerde wereld vol visuele next gen precisie en neemt kinderen mee op een splinternieuw avontuur met 32 nooit-eerder-geziene heroïsche karakters met eigen unieke krachten en persoonlijkheden. Het spel biedt ook nieuwe vaardigheden, zoals vliegen, klimmen en teleporteren die kunnen worden ingezet in speciale gebieden van de Skylands. Bovendien kunnen fans Skylanders SWAP Force spelen met hun volledige collectie van meer dan honderd figuren uit Skylanders Spyro’s Adventure en Skylanders Giants. De release van Skylanders SWAP Force staat in Noord-Amerika gepland op 13 oktober, in Australië op 16 oktober en in Europa op 18 oktober. De verkoopadviesprijs van het starterpakket is 74,99 euro; de actiepoppetjes zijn 9,99 euro voor basiskarakters en 14,99 euro voor nieuwe SWAP Force karakters.

Er komen in totaal 16 ‘swapable’ figuurtjes in deze nieuwe game, én 16 nieuwe gewone Skylanders. De bestaande skylanders uit S1 en S2 kunnen gewoon gebruikt worden, evenals alle Giants uit je verzameling. Helaas moeten we nog even wachten, de game komt pas in oktober in de winkels te liggen! Tot die tijd hebben we in ieder geval vast drie coole trailers voor je, en natuurlijk een paar gave skylander-illustraties!

Games koop je online bij:

[youtube=http://youtu.be/StRlHTRBct4]

[youtube=http://youtu.be/zSrLcY6n_Mw]

[youtube=http://youtu.be/zOqIEqpeqDE]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.