logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Influencers overleven zonder filter in Good Luck Guys

Vanaf 27 oktober kijk je op Prime Video naar de gloednieuwe realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter. Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan. De dappere avonturiers verleggen hun grenzen met maar één doel voor ogen: de overwinning en die grote geldprijs.

De cast

De cast bestaat uit Nederlandse reality persoonlijkheden:

 • De tweeling Sharon en Esmée Ipema (bekend van Ex On The Beach S2, hun eigen show MTV’s Double Trouble en De Alleskunner VIPS)
 • Harrie ‘de dekhengst’ Snijders (Ex On The Beach S5 & All Stars, zijn eigen series Daten op het KampHarrie zoekt een vrouwVan het Kamp naar de Ring)
 • Model en influencer Jotti Verbruggen (winnares Love Island S3)
 • Tiktokker Timon Verbeeck (Ketnet’s Tiktokker van het Jaar 2022)
 • Tiktokker Quinn Bezemer (De oneindige Slijmfilm)
 • influencer Monse Rima (officiële naam Monse Husain)
 • reality persoonlijkheid Quentin Steenwinkel (Ex On The Beach, Temptation Island VIPS)
 • rapper en vlogger King Faisel (officiële naam Faisel Abdoelhak)
 • zanger en influencer Ziggy Krassenberg (The Voice of Holland, Idols, K2 zoekt K3)
 • Tiktokker Ricongelooflijk (officiële naam Ricochet Aloefa)
 • Tiktokker Famous Morena (Venora Salas Rebolledo, bekend van De Alleskunner).

Waar gaat Good Luck Guys over?

In de serie worden de 12 influencers in koppels verdeeld. De serie volgt deze zes onverwachte duo’s op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Lukt het ze te leven, zonder alles wat ze thuis zo voor lief nemen zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welk koppel zal als laatste overeind blijven?  Welke influencer kan echt overleven zonder filter? Robbert Rodenburg-  winnaar van Expeditie Robinson 2021 – weet als geen ander hoe het is om te overleven in de jungle.

Bekijk de trailer van Good Luck Guys

De 8-delige realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter, geproduceerd door SimpelZodiak, gaat 27 oktober in première met drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering – exclusief op Prime Video.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.