logo-liggend-wit-donkerblauw

InfinityLab: de nieuwste geavanceerde laadaccessoires

Onlangs kondigde HARMAN International, expert in audiotechnologieën voor auto’s, consumenten en bedrijven, InfinityLab aan: een nieuwe lijn van laadaccessoires en conference call apparatuur. Met powerbanks, wandopladers, draadloze oplaadstations, kabels en een speakerphone, is de InfinityLab productlijn bedoeld om gebruikers verbonden te houden. Thuis, onderweg, in het klaslokaal of op kantoor.

Op zoek naar coole gadgets?

Mooi en slim

De InfinityLab productlijn is ontworpen met oog voor prestaties, kwaliteit en design. De producten, verkrijgbaar in verschillende kleuren, hebben een moderne look-and-feel en zijn ontwikkeld met de focus op Snelheid, efficiëntie en veiligheid.
Voorbeelden hiervan zijn:

  • Snellaad technologieën die Power Delivery 3.0 ondersteunen;
  • Slimme energieverdeling;
  • Ontworpen met Galliumnitride (GaN), om adapters te creëren die kleiner en lichter zijn dan de meeste andere opladers;
  • Ultieme veiligheid dankzij bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, overladen, overstroom en overspanning;
  • Gemakkelijk draadloos opladen met meerdere laadspoelen.

De producten zijn exclusief beschikbaar op Infinitylab.nl

HARMAN is enthousiast om met InfinityLab nu ook de wereld van tech accessoires te betreden. De milieuvriendelijke laadopties van InfinityLab zijn beschikbaar in een breed assortiment van draagbare en elegante ontwerpen waarmee we inspelen op de behoefte van de consument. We zijn dan ook trots deze laadaccessoires aan ons productaanbod toe te kunnen voegen.

Richard Metcalfe, senior directeur van Innovatie bij Harman International

Met het oog op morgen

Bij de ontwikkeling van de InfinityLab productlijn staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel: alle producten zijn gemaakt van 90% gerecycled plastic. Ook zijn alle laadkabels gemaakt van gerecyclede polyestergaren. Alle producten zijn bovendien plastic-vrij verpakt in met soja-inkt bedrukt FSC-gecertificeerd papier. Zo wordt niet alleen gedacht aan de behoefte van nu, maar ook aan de wereld van morgen.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.