Indiana Jones and the Dial of Destiny, het langverwachte laatste deel

bestaat al een bericht van – die herposten, met Dennis samen kijken hoe dat moet

Indiana-Jones-and-the-Dial-of-Destiny-poster

Indiana Jones keert op donderdag 18 mei terug naar het Cannes Film Festival voor de wereldpremière van Lucasfilm’s Indiana Jones and the Dial of Destiny, die wordt geregisseerd door James Mangold (Le Mans ’66, Logan). Voor de film kruipt Harrison Ford weer in de huid van de legendarische heldhaftige archeoloog. Het langverwachte laatste deel van de geliefde franchise – een groots, wereldwijd en spannend filmavontuur – wordt op Cannes vertoond buiten de competitie. Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf 28 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny

“In 1995 was ik vereerd om naar Cannes te komen met mijn eerste film als onderdeel van Director’s Fortnite. Achtentwintig jaar later ben ik trots om terug te keren met een iets groter spektakel. Mijn legendarische medewerkers en ik zijn erg enthousiast om een gloednieuw en laatste Indiana Jones avontuur met u te delen!”

James Mangold

Cast van Indiana Jones and the Dial of Destiny

Over de makers

De film is geregisseerd door James Mangold en wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indy-avontuur heeft gescoord sinds de originele “Raiders of the Lost Ark” in 1981, heeft opnieuw de score gecomponeerd.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.