Gameplay-trailer van Immortals of Aveum


Immortals-of-Aveum-poster

EA Originals en Ascendant Studios hebben onlangs een meer dan 6 minuten durende gameplay-trailer van Immortals of Aveum uitgebracht. De trailer toont de ultrasnelle gevechten van de singleplayer first-person magische shooter in volle glorie en laat onder andere zien hoe Jak tegen Rasharnische troepen vecht. Tevens is te zien dat de speler beschikt over drie verschillende soorten magie, namelijk Force (blauw), Life (groen) en Chaos (rood). Door middel van sigils, rings en totems kan een speelstijl gecreëerd worden die volledig bij de speler past. Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.

Games koop je online bij:

Bekijk de gameplay-trailer van Immortals of Aveum

Nieuwste technologieën

Ascendant Studios kondigt met trots een van de eerste games in Unreal Engine 5.1 aan. Immortals of Aveum maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder Lumen voor dynamische belichting en Nanite voor het renderen van polygonen.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.