logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

IKEA brengt rust naar Lowlands met Drömland Slaapkamer


Dit festivalseizoen zorgt IKEA ervoor dat bezoekers van Lowlands volledig kunnen opladen in Drömland: een gigantische IKEA-slaapkamer op het festivalterrein in Biddinghuizen. In een reusachtige dome kunnen festivalgangers even ontsnappen aan de drukte en heerlijk tot rust komen met een powernap. Na deze korte onderbreking zijn ze weer helemaal klaar om vol energie van het festival te genieten. Drömland is te vinden op Planet Paradise, van 16 tot en met 18 augustus.

Een oase van rust op Lowlands

Meerdaagse festivals zoals Lowlands bieden een uitgebreid dagprogramma, afgewisseld met nachten vol feesten en weinig slaap. Een powernap – een dutje van ongeveer vijftien minuten – kan wonderen doen en ervoor zorgen dat festivalgangers weer volledig opgeladen zijn. IKEA heeft daarom Drömland ontwikkeld: een serene slaapervaring waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in een reusachtige dagdroom. Met comfortabele bedden en zachte kussens biedt Drömland een oase van rust, weg van het feestgedruis.

Op adem komen in Drömland

Eric van Eerdenburg, directeur van Lowlands Festival, vertelt: “Tijdens zo’n intensief festivalweekend heeft iedereen wel behoefte aan een moment rust om even op te laden. De camping is natuurlijk gezellig, maar wel een stukje lopen. Daarom zijn wij heel blij met deze gigantische slaapkamer midden op ons festivalterrein. Na een heerlijk dutje kunnen Lowlanders zich weer vol overgave in het festivalgedruis storten.”

Slaap is belangrijk

Carolien Hulstman, Country Marketing Manager IKEA Nederland, benadrukt het belang van slaap: “We snappen dat slapen tijdens een festival vaak bijzaak is, want als bezoeker wil je natuurlijk niks missen. Bij IKEA vinden we slaap een ontzettend belangrijk thema. Zeker nu blijkt dat mensen steeds slechter slapen willen we focussen op het belang van een goede nachtrust. Daarom willen we het verschil maken en speelt het thema slapen komend jaar een grote rol bij ons. IKEA Drömland op Lowlands zien we als een geweldige kans om over het belang van slaap te praten en tegelijkertijd de Lowlands-bezoekers het dutje van hun dromen te laten beleven.”

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.