logo-liggend-wit-donkerblauw

Filmnieuws: I Want You Back

De film I Want You Back is een romantische komedie en gaat net voor valentijnsdag in première op Prime Video. De film begint niet zo romantisch…., Peter en Emma zijn beide net gedumpt en lopen elkaar tegen het lijf. Later blijkt dat hun exen beide een nieuwe relatie hebben. Dat vraagt om een plan om de nieuwe relaties van hun exen te saboteren. I Want You Back gaat op 11 februari 2022 wereldwijd exclusief op Prime Video in première.

streaming-banner-prime-video

Over I Want You Back

Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners, Anne (Gina Rodriguez) en Noah (Scott Eastwood). Zoals het gezegde luidt, “misery loves company,” maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes, Anne met Logan (Manny Jacinto) en Noah met Ginny (Clark Backo).

Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen. Elk van hen zal er alles aan doen om een einde te maken aan de nieuwe relaties van hun exen en hen terug in de armen te sluiten.

Bekijk de trailer van I Want You Back

Meer informatie

  • Geregisseerd door Jason Orley (Big Time Adolescence)
  • Geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (Love, Simon schrijvers en This Is Us co-showrunners)
  • Geproduceerd door Peter Safran en John Rickard van The Safran Company, Aptaker en Berger van The Walk-Up Company
  • Met in de hoofdrollen Charlie Day, Jenny Slate, Scott Eastwood, Manny Jacinto, Clark Backo, Gina Rodriguez, Mason Gooding, Dylan Gelula, Jami Gertz, Isabel May en Luke David Blumm
streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.