logo-liggend-wit-donkerblauw

Huawei MateBook 16s: groot scherm met groot potentieel


Bij de Huawei Matebook 16s draait alles om het enorme IPS-scherm. Het apparaat biedt een 16-inch scherm met een resolutie van 2,5k bij een resolutie van 2520×1680. De Huawei Matebook biedt een beeldverhouding van 3: 2 en 10 aanraakschermen. De Matebook 16s is verkrijgbaar in twee opties, zowel AMD- als kernprocessors.

PROS van Huawei Matebook 16s

  • Stevig aluminium ontwerp
  • Mooi uitziend groot scherm
  • Ultra snel opladen
  • Huawei-samenwerking op meerdere schermen
  • Fatsoenlijk klinkende zijluidsprekers op het toetsenbord

NADELEN van Huawei Matebook 16s

  • Weergaven zijn niet nauwkeurig volgens de beweringen van het bedrijf
  • Matige grafische prestaties
  • Onflatteuze webcamhoek
  • Stille microfoon

Specificaties van Huawei Matebook 16s

● Weergave:

Volgens de beweringen van het bedrijf is het scherm van het apparaat in de fabriek gekalibreerd om een ​​gemiddelde kleurnauwkeurigheid te bereiken. Het paneel dekt inderdaad 100% van de sRGB-kleurruimte en de helderheid van het paneel kan de 300 nit-schatting van Huawei overtreffen. Het apparaat kan goed genoeg presteren onder de schittering van de zon.

● Prestaties:

De Huawei Matebook 16 wordt aangedreven door de AMD Ryzen 7 5800 in combinatie met 16 GB RAM. Het apparaat kan zeer goed presteren voor surfen op het web, beeldbewerking en alle andere dagelijkse taken. Deze laptop vloeit soepel door bijna alle dingen heen, behalve de zware games.

● Toetsenbord:

De onopvallende toetsen van de Huawei Matebook 16 zijn zo zacht dat ze niet zo soepel glijden als sommige andere toetsenborden. Het toetsenbord is nog steeds een goed toetsenbord om duizenden woorden in één keer te typen. De bouwkwaliteit van de toetsen is zo goed dat het bedrijf beweert dat het vrij kan typen bij weinig licht.

● Trackpad:

Het trackpad van de Huawei Matebook 16 is ook een genot om te gebruiken. Vooral wat betreft het glijden over het grote scherm. De linker- en rechterklik werken zoals bedoeld in het onderste kwart van het trackpad.

Het trackpad voelt niet te plakkerig aan als je langer doorwerkt. Het werkt net zo geweldig als de andere dure concurrenten die op de markt verkrijgbaar zijn.

● Batterij:

De Huawei Matebook 16 bevat een 84Wh batterij. Het apparaat kan 8-11 uur op het scherm weergeven tijdens de normale dagelijkse werkbelasting. Het apparaat kan eenvoudig e-mailcontroles uitvoeren, surfen op het web en documenten typen.

De matebook geeft 5-7 uur batterijduur tijdens het kijken naar een 1080p HEVC-video. De batterijduur is redelijk maar niet uitzonderlijk te noemen.

● Opladen:

De Chinese techgigant Huawei heeft een 135W USB-C-oplader geleverd die een ultrasnelle oplaadoplossing biedt die alle problemen wegneemt. Het apparaat heeft slechts 90 minuten nodig om volledig op te laden. De Huawei Matebook speelt leuk met opladers en adapters van derden. Daardoor laden ze maar langzaam op.

Conclusie

De Huawei Matebook 16 is zonder twijfel een van de uitstekende professionele notebooks. En de huawei matebook 16s prijs is ook iets dat Huawei- en niet-Huawei-gebruikers zonder enige twijfel kunnen bewonderen.

Het apparaat is geweldig als je uitkijkt naar een notebook die is ontworpen voor algemene werkgerelateerde laptops. Er zijn andere opties beschikbaar op de markt die verschillende plaatsen opvullen, maar toch zou er enige ruimte voor verbetering zijn die deze met succes dekt.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.