logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

HP lanceert Star Wars Special Edition Notebook


Klanten ontketenen hun Dark Side met de kracht en prestaties van de indrukwekkende Star Wars Special Edition notebook. De pc is geïnspireerd op het Galactische Keizerrijk uit de befaamde filmreeks en geeft toegang tot zeldzame Star Wars-content. HP introduceert vandaag een Star Wars Special Edition notebook waarmee fans over de hele wereld, in afwachting van Star Wars: “The Force Awakens”, een fantastische ervaring wordt geboden.
“HP levert een geweldige Star Wars-ervaring omdat zij de enige pc-leverancier is die samenwerkt met Disney en Lucasfilm. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het creëren van een uniek product”, zei Louis Perrin, director, consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. “Als onderdeel van onze samenwerking doken wij Lucasfilm’s media-archieven in om aangepaste screensavers, wallpapers en geluidsprofielen te maken. Uiteraard zijn deze opties volledig configureerbaar.’’
Ontworpen om de Dark Side te versterken
De Star Wars Special Edition notebook is gebaseerd op het Galactische Keizerrijk uit de filmreeks en heeft een ‘battle-worn’ distressed design. Op het scharnier staat de tekst ‘Galactic Empire’ beschreven in het unieke Star Wars- Aurebesh lettertype. De iconische stormtrooper staat afgebeeld op het keyboarddeck en het touchpad weerspiegelt het X-Wing Star Fighter Guidance System. Het rode backlit keyboard maakt het Dark Side-ontwerp compleet. Voor draagbaarheid en kracht beschikt de Star Wars Special Edition notebook over een batterijduur tot 7 uur(1) en het apparaat is uitgerust met Full HD(2) en een optionele touch 15,6 inch (39,6 cm) scherm. De notebook is uitgerust met een zesde generatie Intel Core i5 processor.(3) De notebook wordt geleverd met 1 TB HDD(4) en 8GB RAM(5) en een NVIDIA GeForce 940m grafische processor. De notebook wordt ook aangeboden met een optische drive, zodat klanten onderweg kunnen genieten van al hun Star Wars-films. Bovendien is de audio afgestemd door B&O Play en beschikt het apparaat over dual speakers. Het geluid van de notebook is rijk en vol. Klanten kunnen hun Star Wars Special Edition notebook voorzien van een optionele Star Wars Special Edition-sleeve.(6)

Exclusieve Star Wars-ervaring met Aurebesh lettertype en Stars Wars geluiden

De Star Wars Special Edition notebook levert een unieke ervaring door middel van software, content en audio op de Windows 10 pc. Gebruikers klikken op het bureaublad op het Imperial Cog-icoon en worden dan meegenomen naar het Star Wars Command Center om te bladeren door thema’s en galerijen van de Star Wars Special Edition notebook. Gebruikers hebben dan toegang tot unieke content en collecties van meer dan 1100 beelden verspreid over 40 jaar Star Wars-geschiedenis. De content omvat buitengewone achter-de-schermen beelden, storyboards, artwork, klassieke foto’s, sets, kostuumontwerpen en audioselecties. • De thema’s bieden aanpasbaarheid van geluid, bureaubladachtergrond en screensavercollecties. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de standaard Windows Geluiden Pallet aan te passen naar iconische Star Wars-geluiden zoals die van R2-D2 en de lightsaber. Ook kunnen klanten wallpapers kiezen, waaronder planetaire collecties op basis van de films. Hierdoor creëert iedereen zijn eigen ervaring. • De galerijen bestaan uit Star Wars-content. Hiermee kunnen klanten bijvoorbeeld de originele filmposters bekijken of concept art verkennen. Denk hierbij vooral aan vroege ideeën over personages, kostuums en locaties uit het Star Wars-universum. De categorie Illustrated Art viert Star Wars met zwart-witbeelden en illustraties uit stripboeken. De Star Wars Special Edition notebook bevat een aantal functies waarmee de klantervaring wordt verbeterd. Dit is inclusief toegang tot de eerste Star Wars Marvel comic in de serie, e-book fragmenten uit geselecteerde Star Wars-titels en Star Wars-filmtrailers. Alle functies vindt men makkelijk op het bureaublad. Hardcore fans zullen de toegevoegde nuances van de Star Wars Special Edition notebook ongetwijfeld waarderen. Het Aurebesh lettertype stelt gebruikers in staat om te typen in Galactic Base Standard-taal voor een bijzondere Star Wars-ervaring. Dit lettertype is, samen met andere standaardlettertypen, al voorgeïnstalleerd in de lettertypebibliotheek op de pc. Een andere knipoog naar Star Wars is de prullenbak op het bureaublad. Deze is namelijk vervangen door een icoon van de Death Star, het beruchte ruimteschip van het Galactische Keizerrijk. Prijs en beschikbaarheid (7)·De Star Wars Special Edition Notebook is begin november beschikbaar vanaf € 899,- en verkrijgbaar bij Mediamarkt, BCC, Bol.com, Coolblue, Paradigit en Hpstore.nl (link vanaf 8 oktober live). Klanten kunnen via de diverse verkooppunten een notificatie instellen wanneer de notebooks beschikbaar komen. ·De Star WarsTM Special Edition Sleeve is begin november beschikbaar voor € 39,99.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.