logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures komt naar consoles en pc

Outright Games is, in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products, is verheugd om ‘Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures’ aan te kondigen. Deze gloednieuwe videogame bevat een groot aantal fan-favoriete personages uit de populaire animatiefilmfranchise en zal deze Halloween uitkomen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc digitaal. Dit 3D-platformavontuur neemt spelers mee op een sprookjesreis, waarbij ze de controle hebben over hun favoriete personages, terwijl de game klassieke verhalen opnieuw verbeeldt, zoals ‘Roodkapje’ en ‘De nieuwe kleren van de keizer’.

Bekijk de teaser trailer van Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures

Films Hotel Transsylvanië

Hotel Transsylvanië is een van de meest succesvolle originele filmfranchises van Sony Pictures Animation tot nu toe, waarbij de eerste drie films (Lees onze recensies over Hotel Transsylvanië 1, Hotel Transsylvanië 2 en Hotel Transsylvanië 3) een gezamenlijke box office van meer dan $1,3 miljard behaalden. De aanstaande laatste film in de serie, Hotel Transylvania: Transformania, wordt deze zomer uitgebracht.

We zijn zo blij om dit Halloween-seizoen terug te keren naar Hotel Transylvania voor nog een eng en leuk avontuur“, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn verheugd ons eigen unieke verhaal in deze ongelooflijke wereld te kunnen verbinden en klassieke sprookjes opnieuw te kunnen vertellen met behulp van de excentrieke personages uit de franchise.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.