logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hot Wheels komt met speciale auto voor Autisme Acceptatie MaandBen je klaar om te ontdekken wat Mattel voor ons in petto heeft? Net op tijd voor het begin van Autisme Acceptatie Maand in april, heeft Mattel, Inc. de gloednieuwe Hot Wheels Flippin Fast die-cast auto aangekondigd. Deze auto is ontworpen met als doel een grenzeloze speelervaring te bieden, speciaal voor de avontuurlijke spelers onder ons.

Wat maakt deze auto zo bijzonder? Nou, het is niet zomaar een die-cast auto van Hot Wheels. De Flippin Fast die-cast auto is een van de meest veelzijdige die-cast speelgoedauto’s die Hot Wheels heeft uitgebracht. Met een ontwerp geïnspireerd op fidget speelgoed, biedt deze auto kinderen een enorme bewegingsvrijheid. Hij kan niet alleen voor- en achterwaarts rollen, maar kan zelfs ondersteboven worden gedraaid voor nog meer plezier.

Wat dit nieuws nog opwindender maakt, is dat Hot Wheels samenwerkte met het Autistic Self Advocacy Network (ASAN), een non-profitorganisatie geleid door mensen met autismespectrumstoornis. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat het ontwerp van de Flippin Fast die-cast auto voldoet aan de behoeften van alle Hot Wheels-fans, inclusief kinderen die op zoek zijn naar een rustgevende en zintuiglijke speelervaring.

Het is geweldig dat Mattel rekening houdt met de behoeften van kinderen met autisme bij dit nieuwe speelgoed. Door kinderen de kans te geven om te spelen zoals zij dat willen, kunnen ze hun zelfredzaamheid en zelfexpressie verbeteren.

Zoe Gross, Director of Advocacy bij het Autistic Self Advocacy Network

De Flippin Fast die-cast auto is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder, ongeacht hun vaardigheidsniveau, en het ASAN-zegel op de verpakking bevestigt dat dit speelgoed voldoet aan de unieke speelbehoeften van de autismespectrumgemeenschap.

Ted Wu, Vice President, Global Head of Design for Vehicles bij Mattel, legt uit: “We hebben een speelgoedauto gemaakt waarmee je echt niet ‘verkeerd’ kunt spelen. Iedereen kan er eindeloos mee spelen, ongeacht hoe ze dat willen doen.”

Dit is slechts het nieuwste voorbeeld van Mattel’s inzet voor inclusiviteit. De Hot Wheels Flippin Fast is een geweldige toevoeging aan hun assortiment, waarbij gebruikers actief worden betrokken bij producten die aan hun specifieke behoeften voldoen. Ben jij al enthousiast om met deze nieuwe Hot Wheels te spelen?

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.