logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hot news: Ymani brengt clip uit: Rapport

Ymani danste met Justin Bieber tijdens zijn Purpose Tour in de Gelredome. Het 13-jarige danstalent werd uit tienduizenden kinderen, door Bieber zelf uitgekozen om het podium met hem te delen. Vanaf dat moment wilde ze niets liever, haar hobby’s zingen en dansen combineren. Maar zelf muziek maken was een droom die ze nog niet hardop durfde uit te spreken. Na een online oproep deed ze in 2017 auditie en kreeg kort daarna een platencontract aangeboden bij Netkids Music.

Dat Ymani naast dansen en zingen school heel belangrijk vindt, laat ze horen in haar single genaamd ‘RAPPORT’. In de videoclip neemt ze plaats in een artistieke schoolsetting en laat ze haar strakke dansmoves zien.

Bekijk hier de videoclip van ‘RAPPORT’:

https://youtu.be/c1k9r14Ik7w

Muziek maken en populairiteit, betekent voor Ymani niet alleen maar glitter en glamour. Met een positieve boodschap wilt zij jongeren laten zien dat goed je best doen op school, ook heel COOL is!

Justin Bieber en Ymani in de Gelredome:

(bron: Jeugdjournaal)

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.