logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hot news: Heroes Dutch Comic Con voegt de Stripdagen toe aan evenement


Heroes Dutch Comic Con zal tijdens de volgende editie, op 31 maart en 1 april 2018 in de Jaarbeurs Utrecht, De Stripdagen toevoegen aan het evenement.

Door de vele raakvlakken bundelen Heroes Dutch Comic Con en De Stripdagen krachten door samen te gaan werken. Vanaf maart 2018 kunnen de vele stripliefhebbers onder de bezoekers van Dutch Comic Con hun hart ophalen. Er zal, naast de Dealer hal, Experience hal, Entertainment hal en Gaming hal, een extra hal toegevoegd worden waar De Stripdagen zullen plaatsvinden.

De Stripdagen zijn (sinds 1980) het jaarlijkse landelijke festival op stripgebied. Naast een grote promotionele beurs vindt hier een uitgebreide podium programmering plaats met presentaties, theater, muziek, veilingen, panels en natuurlijk de uitreiking van de Stripschapprijs. Er is een tekenaars-paviljoen met demonstraties, interviews en meet & greets. Daarnaast zijn er ook nog workshops en lezingen, een aantal stripexposities, aangevuld met diverse kinderactiviteiten.

Heroes Dutch Comic Con wordt gehouden op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018, in de Jaarbeurs Utrecht. Momenteel zijn de early bird tickets te koop op http://www.dutchcomiccon.com/nl/Tickets

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.