logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hot news: Game of Thrones: Conquest releasedatum aangekondigd en teaser trailer vrijgegeven


Game of Thrones: Conquest

Warner Bros. Interactive Entertainment en HBO Global Licensing kondigen vandaag de releasedatum aan van Game of Thrones: Conquest en hebben de eerste teaser trainer onthuld. De MMO strategie mobile game, ontwikkeld door Turbine, is beschikbaar via de App Store en Google Play op 19 oktober 2017.

Bekijk de Official Game of Thrones: Conquest Teaser Trailer:

Game of Thrones: Conquest

Of het nu gaat om pure macht of misleiding, Game of Thrones: Conquest laat spelers hun Huis regeren zoals zij dat willen. Krachtige legers worden samengesteld om het op te nemen tegen rivalen, terwijl spelers hun raadgevers bevelen om de vijanden van binnenuit te saboteren. Alleen de meest sluwe spelers hebben wat nodig is om op de IJzeren Troon te zitten.

Spelers die zich alvast registreren voor Game of Thrones: Conquestontvangen de Prepare for War Bundle, met onder andere Night’s Watch trainingsuitrusting, goud en middelen om te helpen in hun strijd om de IJzeren Troon.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.