logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hot news: filmrechten #LaatsteVlog van Carry Slee verworven door Just Productions

laatstevlogJust Productions heeft de filmrechten verworven van het nieuwste boek van Carry Slee: ‘#LaatsteVlog’. In het boek, dat in september verscheen, staan relevante thema’s zoals vloggen en grooming centraal. Wie de regie van de film op zich neemt en wie het scenario gaat schrijven, wordt binnenkort bekendgemaakt. ‘#LaatsteVlog’ wordt najaar 2018 door Just Productions uitgebracht in de Nederlandse bioscoop.

Carry Slee: “Ik ben ontzettend blij dat de filmrechten van ‘#LaatsteVlog’ zijn verkocht aan JUST. En nog wel tijdens de Kinderboekenweek, mijn dag kan niet meer stuk!”

Het verhaal van #LaatsteVlog

Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen, zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt Noud uit voor lafaard. Behalve Roos, die stiekem verliefd op hem is. Om te bewijzen dat hij geen watje, is begint Noud met hulp van Roos een vlog en haalt hij een extreme stunt uit. Tegelijkertijd ziet Roos haar fijne leventje veranderen wanneer de dochter van haar stiefvader bij hen komt wonen. Waarom doet die ineens zo bitchy en wil ze steeds geld lenen? Roos en Noud komen erachter dat ze verstrikt is geraakt in enge online praktijken. Er is maar één manier om alles te bewijzen: het maken van een laatste vlog die de wereld zal veranderen…

Over Carry Slee

Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar boeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. In 2016 ontving ze daarvoor de eerste Gouden Boekenstapel van Stichting CPNB. Daarnaast is Slee de meest verfilmde schrijfster van Nederland, met inmiddels acht box-office hits gebaseerd op haar bestsellers: ‘Kappen!’, ‘Pijnstillers’, ‘Spijt!’, ‘Lover of Loser’, ‘Radeloos’, ‘Timboektoe’, ‘Afblijven’ en ‘Razend’.

Over Just Productions en Just Film Distribution

Just Productions heeft meerdere (co)producties op zijn naam staan, waaronder ‘Homies’, ‘Hartenstraat’ (in samenwerking met 2CFilm), ‘Heksen bestaan niet’ (in samenwerking met AM Pictures), ‘Jack bestelt een Broertje’ (in samenwerking met 2CFilm), ‘Fashion Chicks’ (in samenwerking met AM Pictures) en ‘De Familie Slim’ (in samenwerking met Gate Pictures),
welke momenteel in post-production is. De film ‘#LaatsteVlog’ wordt gedistribueerd door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘Heksen bestaan niet’, ‘Spokenjagers’). De laatste Carry Slee-titel die Just Film Distribution uitbracht was ‘Razend’, die meer dan 135.000 bezoekers naar de bioscoop trok.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.