logo-liggend-wit-donkerblauw

Hot news: Bekijk de trailer en filmposter van Star Wars: The Last Jedi


The saga continues… 
In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

RELEASE DATUM
Star Wars: The Last Jedi is vanaf 13 december 2017 te zien in de bioscoop. Tickets voor de film zijn vanaf nu te koop!

VOLG STAR WARS VIA

Website: www.starwars.nl

Facebook: http://facebook.com/StarWarsNL

Twitter:  http://twitter.com/StarWarsNL

YouTube: http://youtube.com/StarWarsNED

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] Oké, nu moet ik even iets bekennen. Toen ik deze schattige beestjes zag op de perswebsite van Hasbro (nee, ik vertel niet waar je die kunt vinden 🙂 ) was ik toch echt even verbaasd. Had ik deze schepseltjes dan nog nooit eerder gezien? Ik bedoel – ik ken alle films uit de Star Wars saga. Deze beestjes – porgs – zouden toch moeten opvallen! Maar gelukkig – ik heb me niet vergist. Ik heb helemaal niets gemist – ze komen pas in beeld in de upcoming release van Star Wars: The Last Jedi! […]


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.