logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Huiveringwekkende horrorfilm Cobweb binnenkort in de bioscoop


Filmdistributeur Just Entertainment brengt deze zomer de onheilspellende horrorfilm ‘Cobweb’ naar Nederland. De regie van de film is in handen van Samuel Bodin, die eerder de 8-delige horrorserie ‘Marianne’ voor Netflix maakte en is geproduceerd door onder andere Seth Rogen. In ‘Cobweb’ zijn hoofdrollen weggelegd voor Lizzy Caplan (Cloverfield), Anthony Starr (The Boys), Cleopatra Coleman (Infinity Pool) en Woody Norman (C’mon C’mon) en staat een huiveringwekkend familiegeheim centraal. De film is vanaf 24 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Het verhaal van Cobweb

Cobweb draait om de achtjarige Peter, die vreemde klopgeluiden hoort in de muren van zijn slaapkamer. Zijn ouders beweren dat het geklop niet echt bestaat en dat hij het zich inbeeldt. Naarmate de angst van Peter toeneemt, begint hij te geloven dat zijn ouders een vreselijk geheim verbergen. En voor een kind is er niets angstaanjagender dan dat.

Met behulp van Miss Devine, de lerares van Peter, worden de duistere intenties van Peters ouders steeds duidelijker.

Bekijk de trailer van Cobweb

Cast

  • Moeder – Lizzy Caplan
  • Vader – Anthony Star
  • Peter – Woody Norman
  • Miss Devine – Cleopatra Coleman

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.