Homey werkt samen met evohome


honeywell evohome on wall

Veel mensen hebben wel producten van evohome in hun huizen: het is het smart home platform van Resideo, met Honeywell als bekendste merk. Vanaf deze week krijgt evohome een offocieel plekje in het veelzijdige smart home platform van Homey, dat sinds kort ook met enkel een gratis app bruikbaar is. Dankzij de samenwerking kunnen Honeywell Home evohome-gebruikers straks hun slimme warmtezoneregeling integreren met andere smart home-producten en -diensten thuis.

Slimmer huis

Gebruikers van de slimme Honeywell Home evohome zoneregeling kunnen dankzij de integratie met Homey een nog slimmer huis maken. Je kunt namelijk 1001 diensten en apparaten in huis aansturen en triggeren door ze met elkaar te koppelen. Door dit op een slimme manier te doen, kun je jouw energiebewustzijn en energie-efficiëntie behoorlijk verhogen. Homey-gebruikers kunnen nu multizone verwarming en koeling toevoegen aan hun smart home. Zet daarmee bijvoorbeeld automatisch de verwarming of koeling uit als er een bepaalde tijd niemand in de ruimte aanwezig is geweest, of verhoog je comfort door je huis voor te verwarmen zodra je jouw werkplek verlaat. Maar je kunt verder gaan dan dat. Je kunt apparaten van verschillende merken met elkaar combineren. Laat bijvoorbeeld je slimme verlichting activeren na zonsondergang, wanneer er iemand in de ruimte aanwezig is (en de Honeywell Home producten actief zijn) of gebruik een eenvoudige schakelaar van KlikAan KlikUit om verschillende apparaten te activeren of te de-activeren. De Honeywell Home-producten van Resideo zijn compatibel met de Homey-cloudservice én de Homey Pro-hub.

De volgende innovatieve integratiefuncties maken evohome en Homey een slimme keuze:

  • 24/7 controle over het comfort thuis, waar u ook bent – Via de alles-in-één app van Homey.
  • Verbindt de verwarming met wat er in huis gebeurt – via een platform dat samenwerkt met duizenden slimme producten.
  • Alle smart-home producten op één plek – Werkt samen met Alexa, Google Assisant en Siri.
  • Eenvoudig aan te passen aan je wensen – met een paar simpele stappen koppel je je eigen apparaten
  • Een slimme oplossing voor de energiebewuste generatie – de evohome is een slimme zoneregeling die samengaat met warmtepompen. Gebruikers van omkeerbare warmtepompen kunnen eenvoudig schakelen tussen verwarming en koeling. Zo is het in ieder seizoen comfortabel binnen.
Homey Pro Homey Bridge Web App Mobile App 1

Aldo D’Ingeo, Business Development Manager EMEA bij Resideo onderstreept het belang van de samenwerking: “Innoveren zit in ons DNA en we hebben al een groot assortiment slimme verwarmingsregelingen die het gasverbruik en de energierekening omlaag brengen. De samenwerking met Homey is dan ook een logische vervolgstap waarmee we onze klanten een nog beter verbonden smart home kunnen aanbieden. De Europese lancering richt zich in eerste instantie op Nederland en andere Europese markten waar Homey beschikbaar is.”

Stefan Witkamp, medeoprichter en Commercial Director bij Athom, ontwikkelaars van Homey, voegt toe: “Homey richt zich op het verbeteren van de smart home. Dat doen we door apparaten op een slimmere manier te laten samenwerken. We zijn blij dat we Resideo mogen toevoegen aan de lijst van officiële, geverifieerde partners en dat hun geweldige verwarmingsbesturingen deel uitmaken van de Homey-ervaring. Daardoor kunnen onze gebruikers hun comfort en energie-efficiëntie verhogen.”

Daarnaast is vernieuwde Homey Pro, die binnenkort wordt gelanceerd, klaar voor Matter, het nieuwe wereldwijde communicatieprotocol voor smart home-producten. Zo hebben evohome-gebruikers meteen al een verbindingsoptie met op Matter-draaiende apparaten en systemen.

Bezoek resideo.com voor meer informatie over de kracht van Honeywell Home evohome. Meer informatie over slimme huizen van Homey en manieren om gratis aan de slag te gaan vind je op https://homey.app/nl-nl/.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.