logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bezoek Holiday on Ice met speciaal familietarief

Holiday on Ice Datum: 8-12-2023 t/m 8-1-2024
Prijs: vanaf 19.90 euro
Adres: Nederland (Route)

Het wereldberoemde Holiday on Ice viert dit jaar zijn 80-jarig jubileum in Nederland met de spectaculaire ijsshow ‘A New Day’ met topkunstschaatsers van over de hele wereld. De première vindt plaats op woensdag 8 november in Martiniplaza Groningen. Het animo voor een bezoek aan de show is enorm groot; al 25.000 bezoekers hebben hun kaarten in de voorverkoop gekocht. Gezien het beperkt aantal voorstellingen is het aan te raden om snel een ticket te bestellen! 

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Jubileumshow

De extra feestelijke jubileumshow van Holiday on Ice belooft een visueel spektakel te worden waar het publiek ogen en oren tekort komt. De schaatsers zullen niet alleen op, maar ook boven het ijs te bewonderen zijn. Met meer dan 300 op maat gemaakte kostuums en een indrukwekkend decor, aangevuld met projecties boven en op het ijs, wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spektakel. 

80 extra voordelige jubileum familietickets per show

Holiday on Ice geeft elke show 80 families de kans om  in de feestmaand en tijdens de kerstvakantie de sensationele jubileumshow ‘A NEW DAY’ te ervaren tegen een sterk gereduceerde prijs. De 80 familie tickets (geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen, dus voor maar liefst 4 personen) kosten slechts 80 euro en zijn vanaf vandaag boekbaar via Eventim.nl

Dit speciale jubileumtarief is beschikbaar voor alle vijf de steden waar Holiday on Ice schittert: Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht. Gezinnen kunnen zo genieten  van een magische middag of avond tegen de super voordelige jubileumprijs.

A new day

De creatieve leiding van ‘A New Day’ is in handen van de internationaal gerenommeerde Creative Director Francisco Negrin. Kostuumontwerpster Silvia Aymonino ontwierp meer dan 300 individuele kostuums en hoofddeksels. Aymonino is een bekende naam in de theaterwereld en ontwierp onder andere de kostuums voor de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn.  Met haar ontwerpen voor opera’s, theatervoorstellingen en grote evenementen behoort ze tot de top van de wereld.

Meest populaire ijsshow

Holiday on Ice, dat in 80 jaar uitgroeide tot de meest populaire ijsshow ter wereld, heeft meer dan 350 miljoen mensen weten te betoveren met zijn shows. Met de rijke geschiedenis van Nederland op het gebied van topkunstschaatsers heerst er een bijzonder trots gevoel dat er nu opnieuw twee Nederlandse schaatsers deelnemen aan de show.

‘A New Day’ is te zien voor- en tijdens de kerstvakantie. Vanwege de enorme vraag zijn er extra middagshows ingelast. Tickets zijn beschikbaar vanaf €29,90 en voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar al vanaf €19,90 via www.holidayonice.nl  

A New Day is te zien in:    

Groningen – Martiniplaza: 8 t/m 10 december 2023        
Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023    
Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023    
Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023    
Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.