logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hoger libido door hittegolf


De tropische temperaturen deze zomer zorgen voor een grote stijging in de verkoop van seksspeeltjes. Dat is eigenlijk ook niet zo raar. We worden in de zomermaanden meer blootgesteld aan ‘bloot’: korte rokjes, korte broeken, zwemkleding etc. We worden ook vrolijker van mooi weer én we lijken ook meer sociale dingen te ondernemen, zoals terrasjes pakken.

Mannen en speeltjes

Toch zijn het met name de mannen die meer in de erotische branche shoppen, zo blijkt uit de cijfers van easytoys.nl. Daarnaast worden veel producten verkocht die makkelijk zijn mee te nemen in reiskoffers, zoals mini vibrators. Maar ook de speeltjes die beschreven zijn in het boek van Heleen van Rooyen doen het erg goed, zoals de G spot vibrator.

Enorme drukte

“In ons magazijn is de drukte momenteel enorm”, vertelt marketing manager Patrique Benes. “Juni en juli zijn voor ons altijd drukke maanden, mensen bestellen dan veel voor de vakantie. Maar dit jaar moeten mensen uit kantoor bijspringen in het magazijn. We verwerken 1.200 tot 1.500 orders per dag.” Dat is natuurlijk een ontzettend goed teken – blijkbaar is niet alleen de economie goed bijgetrokken maar willen we ook meer uitgeven.

Voor mannen en vrouwen

Het is belangrijk om te weten dat speeltjes niet alleen voor vrouwen zijn. Ook mannen vinden genoeg leuke items in de online erotische winkel. En ook al eindig je met een speeltje voor haar, is dat voor mannen natuurlijk ook niet erg. Het is voor vrouwen namelijk al moeilijker om een spetterend hoogtepunt te bereiken – en het gaat uiteindelijk toch gewoon om het plezier in bed. Voor allebei! En soms is die grens heel nauw: een sexy setje voor haar is natuurlijk voor vrouwen, maar absoluut geen straf voor de man. Kijk vooral eens rond en zoek naar een paar leuke nieuwe items om de verhitte momenten van deze zomer ook na de hittegolf door te zetten!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.