logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hoera voor Blaze, de stoere monstertruck voor kleine kijkers

blaze-of-glory-2d

Er zijn tegenwoordig steeds meer tekenfilmseries die zijn toegespitst op kleine kinderen. Die zijn er natuurlijk altijd al geweest, maar het val wel op dat die series de laatste tijd steeds stoerder worden. gelukkig, want van dat zoetsappige gedoe worden kinderen niet altijd even vrolijk. Blaze is een van de helden die je op Nickelodeon kunt bewonderen, maar sinds kort ook op dvd kunt zien. Het is een serie over een aantal monstertrucks, die samen met hun bestuurders de spannendste avonturen beleven. je zou de serie dus kunnen vergelijken met Chuggington en Chuck en zijn vrienden. Twee van deze spannende avonturen zijn gebundeld op de dvd Hoera voor Blaze – een minifilm met deze stoere monstertruck in de hoofdrol.

Samen met AJ gaat Blaze op avontuur in zijn woonplaats, Schakelstad. Ze maken veel nieuwe vrienden, strijden keer op keer tegen de gemene en valsspelende Crusher en stort zich natuurlijk in de ene race naar de andere. Een serie vol snelheid, stunts en een vleugje wetenschap – want ook in de wereld van Monstertrucks kunnen kinderen natuurlijk van alles leren. Gewoon, tussen de bedrijven door.

Op deze dvd staan twee films: Hoera voor Blaze en Kracht op Wielen. In Hoera voor Blaze gaat alles om het winnen van de kampioenschappen die worden gehouden in de Monster Dome. Blaze wil natuurlijk graag de Monster Dome Kampioenschappen winnen, maar wordt daarbij flink dwarsgezeten door Cursher en zijn snode plannetjes. Dankzij de vrienden van Blaze en diens doorzettingsvermogen lukt het hem uiteindelijk toch om de wedstrijd te winnen. Hoera voor Blaze! In Kracht op Wielen verliest Starla de Cowgirltruch een zuiger. Die is absoluut nodig voor de snelheid. Blaze en zijn vrienden moeten die zuiger zo snel mogelijk zien terug te vinden, voor Crusher hem in zijn handen krijgt. Want dan kan Starla het helemaal vergeten!

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.