logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

High tech platenspeler: JBL SPINNER BT


De JBL Spinner BT is eenvoudig te koppelen met draagbare speakers, soundbars en koptelefoons via Bluetooth voor het draadloos afspelen van vinyl. De aptX HD encoding zorgt ervoor dat het authentieke geluid van platen behouden blijft. Voor een bekabelde aansluiting heeft de draaitafel een analoge uitgang met een instelbare moving magnet phono-stage, ideaal voor gebruik met zowel traditionele component audio-systemen als zelfversterkende luidsprekersystemen.

Het strakke ontwerp bestaat uit een aluminium draaischijf en toonarm, een zwart MDF-voetstuk met gouden of JBL-oranje accenten, een eigentijdse voorzijde en een scharnierend stofdeksel. Een welkome toevoeging aan ieders interieur.

Draaien maar!

De snelheden van de Spinner BT worden vergrendeld met een snelheidssensor, waardoor een perfecte timing wordt gegarandeerd bij het afspelen van platen op 33 1/3 toeren per minuut voor LP’s en 45 toeren per minuut voor EP’s en singles. Dit zorgt voor een perfecte toonhoogte vanaf de met een riem aangedreven aluminium draaischijf. De toonarm beschikt over een hoogwaardige Audio Technica moving magnet cartridge die vooraf is geïnstalleerd op een verwijderbare headshell voor eenvoudige vervanging en upgrades. De voeten van de draaitafel zijn gedempt om de trillingen die invloed kunnen hebben op de platen te verminderen.

Verkrijgbaarheid

De JBL Spinner BT is vanaf half november beschikbaar in de kleuren zwart & goud en zwart & oranje voor €399,99 via JBL.nl en geselecteerde retailers.

Specificaties van de JBL SPINNER BT platenspeler:

  • Bluetooth inclusief AptX-HD – Snel te koppelen aan je Bluetooth-luidsprekers of koptelefoon voor directe toegang tot je platencollectie. Dankzij AptX-HD-codering is er geen verlies in geluidskwaliteit.
  • Levendig design – Brengt de vreugde van vinyl tot leven en verdiept de connectie met je favoriete artiesten.
  • Hoogwaardige componenten – Ervaar de kwaliteit van platen zonder ze daarbij te beschadigen. De hoogwaardige aluminium toonarm zorgt voor uitstekende tracking van de groeven op de plaat, zonder deze te verslijten.
  • Verwijderbare Headshell – Het uiteinde van de toonarm, waar de cartridge is gemonteerd, wordt de headshell genoemd. Deze is verwijderbaar, wat het eenvoudig maakt om de cartridge te vervangen en te upgraden.
  • Aluminium Draaischijf en Riem Aandrijving – De aluminium draaischijf wordt aangedreven door een riemaandrijving en motor met een optische sensor eronder om ervoor te zorgen dat je platen perfect in het juiste tempo worden afgespeeld op 33⅓ toeren per minuut voor albums, of 45 toeren per minuut voor EP’s en singles.
  • Hoogwaardige vooraf geïnstalleerde moving magnet cartridge – De JBL Spinner BT is direct klaar voor gebruik met de hoogwaardige cartridge die al is geïnstalleerd en uitgelijnd.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.