Het ultieme cadeau voor moederdag


Gezelligheid en eten gaan in veel gezinnen hand in hand – in die van ons in ieder geval wel. De leukste gesprekken worden gevoerd in de keuken of aan de keukentafel, genietend van een lekker gebakje en een goede kop koffie. Maar soms wil je iets extra’s, iets meer. Zoals voor Moederdag, die dit jaar op 10 mei valt. Onze tip? Verras moeder met een uitje! En hoewel dat nu misschien wat moeilijk gaat, is er altijd een mouw aan te passen. Met een cadeaubon kun je je vast verheugen op een gezellig gezinsmoment!

high tea

High tea

High tea is een all-time favourite om lekker te genieten van hartige en zoete hapjes, aangevuld met lekkere soorten thee (of, mocht je dat willen, koffie). Je kunt er alle kanten mee op, en dat maakt een high tea ook zo bijzonder. Ieder restaurant, café of bistro geeft er een eigen draai aan. Ze houden echter vast aan die ene ongeschreven regel: het moet gevarieerd en het liefst lekker extravagant zijn. Het is dan ook niet voor niets een echte guilty pleasure voor veel mensen! Aangezien er zo veel variatie op tafel komt, verlangen de meeste locaties wel dat je een of twee dagen vooraf reserveert. Waar je normaal gesproken meteen een uitje regelt op HighTea.nl, kun je nu een bon bestellen. Deze is geldig bij aangesloten restaurants en cafés door heel Nederland. Er is dus vast een leuke stek bij jou in de buurt!

High wine

wijn 1

Een nieuwe trend is high wine. In tegenstelling tot high tea, gaat het bij een high wine juist om het kennismaken met verschillende soorten wijn. Tijdens je high wine krijg je verschillende wijnsoorten aangeboden, welke gecombineerd worden met hapjes die qua smaak perfect aansluiten op de smaak van de wijn. Een unieke beleving en een heel fijne manier om te ervaren hoe wijn en eten op elkaar aansluiten en elkaar kunnen aanvullen! Kijk hierbij wel even waar je terecht kunt: het aanbod aan locaties waar je een high wine kunt genieten, is wat beperkter dan die voor een high tea.

Een bon… met extra’s

Nu zul je misschien twijfels hebben over het geven van een bon… echt bijzonder is dat natuurlijk niet tijdens het uitpakken. Onze tips: pak het groter aan. Geef niet alleen een bon, maar verwen moeder de hele dag door – en begin met een lekker ontbijt, een uitgebreide lunch en wellicht een zelfgemaakte maaltijd. Vanuit HighWine.nl en HighTea.nl hebben ze in ieder geval alvast een leuke geste: je krijgt immers niet alleen de bon toegestuurd, maar ook een heerlijke doos Milka Chocoladebox! Zo kun je niet alleen dan, maar ook alvast nu lekker genieten.

Fijne moederdag!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.