logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trailer: High School Musical: The Musical: The Series – Seizoen 2

Onlangs heeft Disney+ de officiële trailer en key art voor het tweede seizoen onthuld voor ‘High School Musical: The Musical: The Series’, die vanaf vrijdag 14 mei te streamen is bij Disney+. In seizoen twee nemen de East High Wildcats, die zich voorbereiden om “Beauty and the Beast” uit te voeren als hun lentemusical, het op tegen de rivaliserende school North High om een ​​prestigieuze en moordende theaterwedstrijd voor studenten te winnen. Pruiken worden weggerukt, loyaliteit wordt op de proef gesteld en ballades worden gezongen. Het seizoen bevat ook gloednieuwe solo’s geschreven door Olivia Rodrigo en Joshua Bassett.

Bekijk hier de trailer van High School Musical – The Musical: The Series seizoen 2

Cast

Naast Rodrigo en Bassett worden de hoofdrollen in de serie vertolkt door Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Joe Serafini, Mark St. Cyr en Kate Reinders. Gastrollen dit seizoen zijn weggelegd voor Derek Hough, Olivia Rose Keegan, Roman Banks, Andrew Barth Feldman en Asher Angel.

Eerste seizoen High School Musical: The Series

Het eerste seizoen van “High School Musical: The Musical: The Series” is momenteel beschikbaar op Disney+. Het is “Certified Fresh” op Rotten Tomatoes, zoals gemeten door een consensus van recensies door topcritici en werd tevens onlangs bekroond met een GLAAD Media Award. De serie is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Tim Federle (“Ferdinand”).

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.