logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees meer over de spannende serie Hide and Seek

Nu op lumiereseries.com en te koop op DVD: de achtdelige Oekraïense thriller Hide and Seek, waarin twee jonge rechercheurs een reeks kidnappings moeten oplossen. In hun doorsnee flatje spelen een vader en zijn dochtertje verstoppertje. Wanneer hij haar gaat zoeken is ze nergens meer te vinden. Even later ontvangt hij een video waarop het meisje een bord met een mysterieuze reeks cijfers laat zien. Wat betekenen ze? Zij is de eerste van meerdere kinderen die spoorloos verdwijnen in een kleine industriestad.

De jonge rechercheurs Varta Naumova en Maksim Shumov buigen zich over de complexe zaak. Varta is afstandelijk, terwijl Maksim overkomt als een sociale, gemakkelijke jongen. Ze dragen nare jeugdervaringen mee en deze zaak raakt hen persoonlijk. Ze bijten zich vast in het onderzoek, vastbesloten de kinderen te vinden en de dader te achterhalen, terwijl ze tegelijkertijd hun verleden onder ogen moeten zien.

Cast: Yulia Abdel Fattakh, Pyotr Rykov, Vyacheslav Dovzhenko, Aleksandr Kobzar, Mikhail Troynik, e.a. Regie: Iryna Gromozda, scenario: Oleksandr Protsiuk, producenten: Victor Mirsky, Olesya Lukyanenko & Andriy Ryzvanyuk.

Ga direct naar Hide and Seek op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.