logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Hi-Def Hyperstix kleurenset voor spetterende tekeningen


Tekenen is geweldig om te doen, maar het is niet altijd even makkelijk om op papier te zetten wat je in gedachten had. Vooral het inkleuren is een dingetje. Stiften zijn krachtig, maar geven je niet veel vrijheid om ruimtelijk te werken of schaduwen aan te brengen. Bovendien vervilt het papier snel als je twee keer over hetzelfde stukje gaat. Potloden zijn dan weer veelzijdiger, maar een stuk fletser. De waarheid ligt in het midden met de Hi Def Creation System set.

Hi Def kleuren

Als je kijkt naar de naam, zul je uit het merknaam High Definition kleuren kunnen halen. Kleuren die heel uitgesproken zijn, die van het papier af spatten. Dat is precies waar we naar op zoek zijn! In feite is het geen stift, maar ook geen kleurpotlood. Het is eigenlijk een soort waskrijt, die verwerkt is tot een soort stift. Hij is wat fijner dan de waskrijt waar je gewend om mee te werken. De vorm werkt bovendien goed mee om heel precies mee te kleuren. En wordt de punt wat bot? Dan slijp je hem gewoon even bij. Zo heb je in een mum van tijd een sprekende tekening die goed in de buurt komt van wat je in gedachten had.

In de flow

Het mooie van de Hi Def Hyperstix is wel dat je ze met elkaar kunt vermengen. Daarvoor krijg je een speciaal staafje meegeleverd, een zogeheten kleurenfusieblender. Die naam kun je meteen vergeten natuurlijk, maar hij werkt wel heel erg leuk. Kleur je namelijk twee lagen over elkaar, dan kun je die kleuren met de fusieblender met elkaar laten vermengen. En dat levert mooie resultaten op! Het is wel even wennen, zo’n nieuwe techniek, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, wil je niet anders meer.

Ga direct naar Hi Def hyperstix kleurenset op BOL.com.


Recensie over Hi Def hyperstix kleurenset

CooleSuggesties topper

De Hi Def hyperstix doen precies wat ze beloven: spetterende kleuren afleveren die mooi egaal zijn en van het papier af spatten. Op de begeleidende website zie je veel voorbeelden waar je mee aan de slag kunt, maar het is net zo leuk om zelf te experimenteren. Het voordeel van de grote doos met 60 kleurtjes is dat je nauwelijks hoeft te mengen en nog meer vrijheid hebt in je creaties.

Score: 9


Informatie

Hi-Def Hyperstix, Bot-i
Meer weten?
Prijs: 19.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Tim

Tim is 15 jaar oud en zit in VWO 4. Hij houdt van sporten, tekenen en taal. Logisch dat lezen en schrijven ook daarbinnen past. Natuurlijk is Tim ook een gamer – maar niet de hele dag. Er moet immers ook genoeg tijd zijn om te eten en koffie te drinken! Het liefst zelfgemaakte, van vers gemalen bonen.