logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het paasgeschenk van 2016: Super Sand Egg


3eggs[1]

Super Sand is magisch zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken. Dit bijzondere zand is in korte tijd razend populair speelgoed geworden. Speciaal voor Pasen brengt Goliath een vrolijke verrassing naar de winkels: Super Sand Eggs.

Een Super Sand Egg bestaat uit een gekleurd ei en daarin honderd gram magisch zand en een figuurtje. Er liggen straks drie varianten in de winkels: een konijntje, een kuikentje en een lammetje. Terwijl ouders of verzorgers genieten van hun paasontbijt, kunnen kinderen hiermee vrolijke paasdieren maken. De adviesprijs is 9,99 euro per Super Sand Egg.

Spellenbedenker Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker en Robo Fish – introduceerde Super Sand in september 2014 in Nederland. Het magische speelzand bleek al snel een ongekend verkoopsucces en groeide in korte tijd uit tot razend populair speelgoed. Een hoogtepunt was de bekroning van Super Sand Castle tot Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdsgroep 4 en 5 jaar.

Met Super Sand halen ouders voor hun kinderen het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.