logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het leven van een Popstar – never stop never stopping


popstar-2d Het leven van een popster gaat lang niet altijd over rozen. Zo ontdekt ook het tieneridool Conner4Real in de film Popstar – Never stop never stopping. Nu zul je misschien denken: wie is potverdikkie Conner4Real? En dat is helemaal geen gekke vraag. Deze gelikt uitziende popster met zijn big smile bestaat namelijk niet echt. Ik bedoel dan natuurlijk: hij wordt gespeeld door een acteur. Popstar – Never Stop Never Stopping is namelijk een persiflage op al die popsterren en tieneridooltjes die na een succesvol nummer denken dat ze er helemaal zijn.

Echte sterren

De film Popstar – Never stop never stopping is gefilmd alsof het een documentaire is waarin je dit idool volgt na de release van zijn tweede album. Die is namelijk enorm geflopt! Waar zijn eerste album nog iets van muzikaliteit liet zien is het tweede album van Conner4Real eerder een soort egoboost voor hemzelf dan dat het prettig is om naar te luisteren. Helaas vindt onze ster dat natuurlijk helemaal fout en verkeerd en moet hij zien om te gaan met het fenomeen “kritiek”. Zoals het hoort bij een documentaire over popsterren worden natuurlijk ook diverse collega’s geïnterviewd over hun mening over Conner4Real en welke impact hij heeft gehad op hun leven. Het gave is dat zich een flink aantal echte popsterren bereid hebben gevonden om mee te werken aan deze film. Dat is misschien nog wel het leukste element aan deze serie. Verder is het eerder een grote waarschuwing: doe rustig aan en loop niet te hard van stapel. Je hebt de mensen om je heen langer nodig dan je wellicht zelf zou denken. Natuurlijk is deze film doorspekt met filmclips en liedjes (de ene nog absurder dan de andere) en is er een flink blik aan muzikanten en bekende acteurs opengetrokken om het geheel leuk en spannend te houden.

Informatie

Popstar – Never stop never stopping, Universal Pictures Tijdsduur: 82 minuten, Komedie. Leeftijd: vanaf 12 jaar. Verkrijgbaar op: DVD, Blu-ray

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.