logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het Leven van een Loser: Kerst, Geen Paniek

In dit spannende kerstavontuur ontdekt Bram Botermans (Greg Heffley in het Engels) dat de langverwachte kerstvakantie niet bepaald een periode van ontspanning en vreugde is, maar eerder een aaneenschakeling van ongelukkige gebeurtenissen. Zijn aanvankelijke poging om samen met zijn beste vriend Theo Thorbecke (Rowley Jefferson in het Engels) een onschuldige sneeuwpop te creëren, escaleert onverwacht wanneer ze per ongeluk een sneeuwschuiver beschadigen. Deze ongelukkige wending vult Bram met angstige gedachten, vooral omdat hij vreest dat dit zijn kansen op het verkrijgen van de langverwachte videogameconsole voor Kerstmis drastisch vermindert.

Ingesneeuwd

Alsof dat nog niet genoeg is, komt Bram erachter dat hij letterlijk ingesneeuwd is met zijn eigenzinnige familie. Te midden van het dikke pak sneeuw bevinden zich niet alleen zijn chagrijnige oudere broer Rick (Roderick), maar ook zijn irritante jongere broertje Max (Manny). De gezinsdynamiek bereikt nieuwe hoogten (of diepten) terwijl Bram probeert te navigeren door de uitdagingen van het ingesneeuwd zijn met zijn eigen kleurrijke en soms excentrieke familieleden.

Feestelijke geest

Te midden van alle chaos en verwikkelingen probeert Bram nog steeds de feestelijke geest vast te houden en hoopt hij stiekem dat zijn kerstwensen uitkomen. Zal hij erin slagen om de nieuwe videogameconsole te bemachtigen, ondanks de opstapelende tegenslagen? Of wordt deze kerstvakantie voor Bram een onvergetelijk avontuur vol hilariteit, verrassingen en uiteindelijk warme familieherinneringen?

Ga direct naar Leven van een Loser-boeken op BOL.com.

Grappig kerstverhaal

Dit hartverwarmende en humoristische kerstverhaal, dat de kenmerkende pech van Bram Botermans viert, belooft kijkers mee te nemen op een onvergetelijke reis vol lachwekkende situaties en onverwachte wendingen.

Mis de exclusieve première op Disney+ op 8 december 2023 niet en dompel jezelf onder in de feestelijke wereld van Greg en zijn tumultueuze kerstvakantie.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.